KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mart 2025 Pazar
°C

Tarihdeki en parlak zaferdir

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Cumhuriyet’in 91. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda: “Emsali görülmemiş bir bağımsızlık mücadelesi ile kurulan Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Tarihdeki en parlak zaferdir
28 EKİM 2014 SALI 06:36
0
1280
0
AA aa

Başkan Barakazi, mesajında; Cumhuriyetin ilanının, milletimizin milli mücadele sonunda kazandığı, bağımsızlığını taçlandırdığı tarihindeki en parlak zaferi olduğuna dikkat çekti.

Bu azim ve inançla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğunu kaydeden Barakazi, Cumhuriyet'in milletin en büyük eseri, bu topraklarda inşa edilen en büyük özgürlük abidesi olduğunu dile getirdi.

Cumhuriyet'in anlamını ve gücünü Kurtuluş mücadelesinden aldığını belirten Barakazi: “Millet olarak hedefimiz; bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, milli değerlerimize sahip çıkmak, ulusal bağımsızlık ve halk egemenliğine dayanan çağdaş, demokratik ve sosyal hukuk devleti anlayışını yaşatmaktır. Bir neslin üstün gayret ve fedakârlıklarıyla kurduğu ve bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içinde, millet olarak birlikteliğe her zamankinden daha çok önem vermeliyiz. Cumhuriyetimizi millet egemenliğine dayanan asli ilkeleriyle yaşatmak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıl dönümü olan bugün de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında ve yaşatılmasında emeği olanları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerine yer verdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.03.2025
05:40
12 Bingölspor`da hedef mutlak galibiyet
12 Bingölspor'da hedef mutlak galibiyet
Şampiyonluk yarışında geçen hafta Şırnak deplasmanında aldığı yenilgiyle gerileyen 12Bingölspor, bu hafta sahasında Kızıltepe 47 Spor'u konuk edecek. Hafta boyunca yoğun tempolu hazırlık yapan yeşil beyazlı ekip, farklı kazanmak için tüm gücünü sahaya yansıtmak istiyor.
08.03.2025
04:17
'Adalet sustuğunda ayrımcılık, vicdan sustuğunda ise şiddet büyür'
Bingöl'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlenen 'Kadına Dair' konulu panelde konuşan Sosyal Çalışmacı Tuğba Dönmez: 'Sessiz kalan herkes şiddetin ortağı olur ama ses çıkaran herkes bir hayatı değiştirebilir. Adalet sustuğunda ayrımcılık, vicdan sustuğunda ise şiddet büyür' ifadelerini kullandı.
08.03.2025
04:16
370 bin adet boş makaron ele geçirildi
370 bin adet boş makaron ele geçirildi
Jandarma ekipleri, Bingöl ve Diyarbakır'dan temin edilip Trabzon'a götürülmek istenen 370 bin adet kaçak boş makaron ele geçirdi.
08.03.2025
04:15
Genç`te yaban hayatı unutulmadı
Genç'te yaban hayatı unutulmadı
Bingöl'ün Genç ilçesinde, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ekiplerinin de desteğiyle yaban hayatını için Servi bölgesi kırsal alandaki belirlenen geçiş noktalarına yem bırakıldı.
08.03.2025
04:14
Bingöl`de ‘Helal Gıda ve Helal Turizm` Paneli
Bingöl'de 'Helal Gıda ve Helal Turizm' Paneli
Helal gıdanın önemi, helal turizm kavramı, sektördeki güncel gelişmeler ve tüketici farkındalığı gibi konular ele alındığı panelde alanında uzman akademisyenler ve konuşmacılar, konu başlıklarında bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.
08.03.2025
04:12
'Güçlü kadın güçlü aile, güçlü aile güçlü toplum demektir'
Eğitim Bir-Sen Bingöl Kadın Kolları Başkanı Sibel Öz İnak: '2025'in 'Aile Yılı' ilan etmesini takdir ediyor, ailenin korunması ve güçlendirilmesi amacıyla özellikle çalışan kadınlarımızın haklarını daha da genişleten yasal düzenlemelerin yapılmasını talep ve teklif ediyoruz. Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü aile güçlü toplum demektir.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın