KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Tacizci üvey babayı durduramamış

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde annesinin imam nikahıyla birlikte yaşadığı Abdullan A'nın bıçaklı saldırısı sonucu ölen Ferda Özlem Gökdemir'in yaklaşık 5 yıl önce katil zanlısının tacizine uğradığı iddiasıyla polise başvurduğu öğrenildi.

Tacizci üvey babayı durduramamış
19 ŞUBAT 2010 CUMA 17:22
0
1488
0
AA aa

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Diclekent Semtindeki Evka Sitesinde annesi Asuman Gökdemir (48) ile Abdullah A'nın (61) bıçaklı saldırısına uğrayan Açık Öğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Ferda Özlem Gökdemir, katil zanlısı Abdullah A'nın tacizine uğradığı belirtildi.

Yaklaşık 5 yıl önce taciz edildiği iddiasıyla polis merkezine başvuran ve olay sonrasında bir süre evden ayrı yaşayan Ferda Özlem Gökdemir'in yakınlarının ara girmesiyle tekrar evine döndüğü öğrenildi.

-İNTERNET SİTESİNDEKİ YAZISI-

Gökdemir'in, ''www.diyarınsesi.org'' internet sitesine zaman zaman köşe yazısı yazdığı kaydedildi. Gökdemir'in ''Hayatımızdaki karanlık yüzler'' başlıklı son yazısında şu cümlelere yer verilmişti:

''Hepimizin hayatına farklı farklı zamanlarda muhakkak türlü türlü insanlar girmiştir. Bu insanların bazılarına defalarca lanet getirmişizdir, bazılarına ise seve seve ömrümüzü feda etmişizdir ama değdi mi değmedi mi bilemem. Evet dostlar yaşam denen bu labirentte ne çok yüzler tanıdık, defalarca entrikalara maruz kaldık, yaşam perdelerimizi sonuna kadar araladık. İyi niyetlerimiz defalarca suiistimal edildi, binbir renge bürünmüş yüzleriyle utanmazlar bedenimizdeki ve ruhumuzdaki acıdan büyük hazlar duydular.

Yaşamayı ve yaşatmayı bilin, ekeceğiniz tüm ekinler hoşgörüyle ve sevgiyle büyüsün. Meyve vermeye hazır her bir çiçek sizi mutlu kılacak. Hain düşüncelerden sıyrılıp adımlarınızı sağlam atın, gelecek nesiller için. Ben sözümü tuttum, söz verme sırası sizde. Hoşgörü varacağınız son durak, sevgi  yürekleriniz de alevlere suskun köz olsun. Hoşgörü limanınız, sevgi gerçekleriniz ve iyilik ise karakteriniz olması dileğiyle mutluluk ve esenlikler içinde ömrünüz son bulsun.''

Ferda Özlem Gökdemir, dün akşam annesi anne Asuman Gökdemir ile Abdullah A'nın bıçaklı saldırısına uğramış ve olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Bıçaklı saldırıda ağır yaralanan Asuman Gökdemir'in tedavisinin Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sürdüğü, saldırının ardından ticari taksi ile kaçan  Abdullah A'nın yakalanması için de çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. 

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın