KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Şubat 2025 Perşembe
°C

Spora gölge düştü!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2007–2008 eğitim-öğretim yılı faaliyet programında yer alan ‘Gençler Futbol İl Birinciliği'nde spora gölge düştü. Şiddetin sahaya sıçradığı final karşılaşmasında olaylara polis müdahale etti.

Spora gölge düştü!
17 KASIM 2007 CUMARTESİ 09:56
0
2587
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre, final karşılaşması öncesinde yarışmanın üçüncü ve dördüncüsünü belirleyecek maç oynandı. Saat 10.00'da Fen Lisesi ile Atatürk Lisesi arasında yapılan karşılaşma, Fen Lisesi'nin 2–0 üstünlüğüyle sona erdi.
Bu karşılaşmanın ardından saat 14,10'da Bingöl Lisesi İle Rekabet Kurumu Lisesi final maçına çıktı. Sentetik sahada, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Şube Müdürü Rasim Bingöl ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara ve yoğun seyirci kitlesi önünde oynanan karşılaşmanın ilkyarısında iyi bir futbol sergileyen her iki takımda geliştirdikleri ataklardan sonuç alamayınca gol umutlarını ikinci yarıya ertelediler.
Şampiyon olabilmek için yoğun gayretlerin sarf edildiği maçın ikinci yarısında da baskılı oyunlarını devam ettiren takımlardan Bingöl Lisesi, geliştirdiği ani atakta aradığı golü buldu ve rakibi karşısında 1–0 öne geçti. Maçta giderek sertleşen futbol karşısında ardı ardına sarı kartlar gösteren hakem, her fırsatta futbolcuları uyardı. İkinci yarının ilerleyen dakikalarında geliştirdiği pozisyonu golle sonuçlandıran Rekabet Kurumu Lisesi, 1–1 beraberliği yakaladı ancak bu golün ardından sahaya giren Bingöl Lisesi antrenörün tepkisi, baruta dönen futbolcuları ateşledi ve Bingöl Lisesi kaptanı hakeme saldırdı. Sahaya düşen şiddet tribünlere sıçrayınca taraftarlar tel örgülerden atlayıp sahaya girmeye çalıştı. Saha içinde antrenör ve futbolcuları kontrol altına alan polis, seyircileri sahadan uzaklaştırdı. 1–1 devam eden karşılaşmanın son düğünü çalarak maçı tatil eden hakemin bu kararı, Bingöl Lisesi'nin 3–0 hükmen mağlup sayılmasına neden oldu. Rekabet Kurumu Lisesi ise yarışmanın şampiyonu ilan edildi.
Bingöl Lisesi antrenör ve bazı futbolcularını gözaltına alan polis, şahısları ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.
Rekabet Kurumu Lisesi'nin 3–0 hükmen galip gelerek şampiyon olduğu karşılaşmanın hakem raporlarının alınmasıyla Bingöl Lisesi hakkındaki cezai işlemin belirleneceğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri; “Bu olaylardan sonra Bingöl Lisesi, 1–2 yıl yarışmaya katılamayacak. Olaya sebebiyet verenler hakkında da ayrıca işlem yapılacak” dediler.
Çıkan olaylar yüzünden şampiyonluğa sevinemeyen Rekabet Kurumu Lisesi, 04–08 Mart 2008 tarihinde Erzurum İlinde yapılacak grup yarışmalarında Bingöl'ü temsil edecek.
 

 



BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.02.2025
23:56
Bingöl`de eğitime bir günlük kar tatili
Bingöl'de eğitime bir günlük kar tatili
Bingöl Valiliği, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün yoğun kar uyarısı nedeniyle 13 Şubat Perşembe günü Bingöl genelindeki tüm okullarda eğitime bir günlük ara verildiğini duyurdu.
12.02.2025
16:03
Bingöl`de özel termal tesisin erkek havuzu kapatıldı
Bingöl'de özel termal tesisin erkek havuzu kapatıldı
İki numunesi olumsuz çıkan havuz, üçün numunenin de olumsuz çıkması üzerine 15 gün süreyle kapatıldı. Önümüzdeki günlerde yeniden numune alınacak.
12.02.2025
15:28
Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi değişiyor
Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi değişiyor
Uzm. Dr. Nesibe Haydaroğlu'nun Bingöl Devlet Hastanesi Başhekim görevlendirmesini sonlandıran Sağlık Bakanlığı, il dışından yeni bir isim atayacak.
12.02.2025
14:37
Bingöl uçuşları iptal edildi
Bingöl uçuşları iptal edildi
Hava muhalefeti nedeniyle İstanbul-Bingöl ve Ankara-Bingöl uçak seferleri iptal edildi.
12.02.2025
14:08
Desan Tersanesi Türkiye`nin gururu oldu; Malezya`da stratejik gemi yapımı için imzalar atıldı
Desan Tersanesi Türkiye'nin gururu oldu; Malezya'da stratejik gemi yapımı için imzalar atıldı
Türkiye ve Malezya arasındaki savunma işbirliği, önemli bir projeyle güçleniyor. Desan Tersanesi, Malezya İçişleri Bakanlığı için 99 metre uzunluğunda, çok amaçlı bir görev gemisi inşa edecek. 24 ay içinde tamamlanacak olan bu gemi, Malezya Sahil Güvenlik Komutanlığı (MMEA) envanterindeki en büyük gemi olma özelliğini taşıyacak.
12.02.2025
13:40
Bingöl Kent Konseyi Başkanı Açıkbaş`tan yüksek kira tepkisi ve çözüm çağrısı!
Bingöl Kent Konseyi Başkanı Açıkbaş'tan yüksek kira tepkisi ve çözüm çağrısı!
Yüksek kiralara karşın 'Denetim mekanizmalarının yetersiz kalması, toplumun hem ekonomik hem de psikolojik düzenini alt üst etmiştir' diyen Açıkbaş; 'Yeterli ve hakkaniyetli bir mekanizma olmayınca, vatandaş serbest piyasanın olmayan vicdanına terk edilmektedir. Tüm muhatapların ortak akıl ve vicdanda buluşup çözüm odaklı formüller geliştirmeleri gerekmektedir.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın