KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Sözen: 'Takımımızın sahada teslim olmaya asla hakkı yoktur'

Solhanspor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, Kupa Voley karşılaşmalarında alınan kötü sonuçlardan sonra yaptığı açıklamada, 'Takımımızın sahada teslim olmaya asla hakkı yoktur' dedi.

Sözen: `Takımımızın sahada teslim olmaya asla hakkı yoktur`
06 EKİM 2021 ÇARŞAMBA 17:15
14
2068
0
AA aa

Solhanspor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, Kupa Voley karşılaşmalarında alınan kötü sonuçlardan sonra açıklamalarda bulundu. Açıklamalarının büyük bölümünü taraftarlara hitap ederek yapan Sözen, “Takımımız Bingöl Solhanspor, oynadığı hazırlık maçlarında ve İzmir'de oynanan Türkiye Kupası'nda maalesef çok kötü performans göstermiş ve hiç arzu etmediğimiz sonuçlar almıştır. Bu sonuçlar en az sizleri üzdüğü kadar beni de derinden üzmüştür. Çünkü halı saha maçını dahi kaybetmeye tahammülü olmayan biri olarak bu yenilgilere, bu kötü oyuna tahammül etmemiz söz konusu değildir. Ama bir gerçeği de göz ardı etmememiz lazımdır. Sporda kazanmak da, kaybetmek de vardır. Kaybederken bile mücadele ederek kaybetmek zorundayız. Takımımızın iyi oynadığı günler olduğu gibi, kötü oynadığı günler de olabilir. Ama takımımızın saha da teslim olmaya asla hakkı yoktur. Bingöl Solhanspor takımımızın geçmişinde azim var, mücadele var, hırs var ve kazanma arzusu vardır. Bu gerçeği bilmeli, bu kapsamda davranılmalı, oynanacak maçlarda son topa kadar, terinin son damlasına kadar ölümüne mücadele edilmelidir. Rakip takımlara teslim olmuş oyuncular asla Bingöl Solhanspor'u temsil edemezler. Bingöl Solhanspor oyuncuları da asla böyle bir davranış içerisinde olamazlar. Bu takımın hocası da, her oyuncusu da benim kararımla transfer edildi. Dolayısıyla bütün kötü gidişatın tek sorumlusu varsa o da benim. Asla sorumluluktan kaçmadım ve kaçmam. Başarıyı sahiplenip, başarısızlığı teknik heyete ve oyunculara havale eden bir kulüp başkanı olmadım, olmam. Kazanma arzusunu yitiren, sahada rakip takıma teslim olmuş, inancını yitirmiş ve kendisine güvenmeyen hiç bir oyuncunun da bu takımda kalmasına asla müsaade etmem. Böyle olduğuna inandığım oyuncu kim olursa olsun, geçmişinde istediği kadar başarılı olsun bir saniye takımda barındırmam. Ekonomi olarak çok zor günler geçirsek de asla pes etmeyeceğiz. Hep beraber son topa kadar, son saniyeye kadar, ligin son maçındaki son düdüğe kadar takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Gün dedikodu edip takımı yıpratma günü değildir. Gün birlik beraberlik günüdür. Herkesin ortak amacı, ortak kaygısı Bingöl Solhanspor olmalıdır. Takımımızın başarısız olmasını ve ligden düşmesi için ellerini ovuşturanlara inat takımızın başarısı İçin dün olduğu gibi bugünde yarında takımımıza sahip çıkacağız" diye konuştu.

Bu hafta başlayacak lig için taraftarları karşılaşmaları tribünden takip etmeye davet eden Sözen, şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah cumartesi günü saat 14.00'da evimizde oynayacağımız ilk lig maçımızda tribündeki yerlerimizi alacağız ve son nefesimize kadar takımımıza sahip çıkacağız. İnşallah lige galibiyetle başlayıp bu kötü gidişata hep beraber dur diyeceğiz. Bingöl Solhanspor olarak en büyük gücümüz taraftarımızdır. Bütün taraftarlarımızdan ricamız cumartesi günü maça gelerek takımlarına sahip çıkmalıdır. Unutmayalım ki hiç kimse Bingöl Solhanspor'dan büyük değildir. Kişiler gelip geçici, takımımız Bingöl Solhanspor kalıcıdır. Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın