KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2026 Cuma
°C

Sorunları bakanlara aktardılar

AK Parti milletvekillerinin katılımı ile yapılan Kızılcahamam 13. istişare toplantısında milletvekillerimizin ilimiz sorunlarını görüşmek üzere ilgili bakanlarla temaslarda bulundukları belirtildi.

Sorunları bakanlara aktardılar
06 ARALIK 2008 CUMARTESİ 10:55
0
1723
0
AA aa
28-30 Kasım 2008 tarihleri arasında AK Parti Milletvekillerinin katılımı ile yapılan Kızılcahamam 13. istişare toplantısında ilimiz milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Kazım Ataoğlu ve Yusuf Coşkun ilimizin sorunlarını görüşmek üzere ilgili bakanlarla temaslarda bulundukları belirtildi. Üç milletvekili adına açıklama yapan Milletvekili Danışmanı Aydın Polat “Bu temaslar sonucunda ilimize modern görünümlü, çağdaş normlara uygun, tek kişilik odalardan oluşan 200 yataklı bir hastane yapılması konusunda sağlık bakanımız sayın Recep Akdağ‘ la fikir birliğine varılmıştır. Mevcut Devlet Hastanesinin de revize edilerek toplam 300–350 yataklı, oldukça donanımlı, çağdaş ve modern bir hastanenin 2009 yılı içinde şehrimize kazandırılacağı ifade edildi. Halkımızın, göğüs hastanesi olarak düşünülen ve yapımı tamamlanan hastaneye doğum hastanesinin taşınıp taşınmayacağı hususundaki sorularına ilişkin; Sağlık bakanlığından bir heyet ilimizde inceleme yapmaktadır. Bu incelemeler sonucunda mevcut doğum hastanesinin taşınıp taşınmayacağı veya başkaca bir amaçla kullanılıp kullanılmayacağı heyetin incelemeleri sonucunda bir netliğe kavuşacaktır” dedi.
TOKİ tarafından yapılması planlanan konutların ihale edilmemesine ilişkin açıklamalarda da bulunan Polat, özellikle 100 YTL karşılığında yoksulların konut sahibi olma projesinin Bingöl halkına da sunulmadığı vekiller tarafından TOKİ başkanına iletildiğini söyledi. Yapılan görüşmelere ilişkin detaylı bilgiler veren Polat:  “İçmelerde TOKİ tarafından yapılması planlanan konutların ihale edilmemesine ilişkin kaygılar üzerine, vekillerimiz TOKİ' ye ziyarette bulundular. TOKİ başkanı kurumlarının finansman sıkıntısından dolayı aralık ayındaki projelerin aşağı yukarı hepsinin ertelendiği, ancak bu projenin gündemde olduğu, sadece birkaç ay ertelendiğini belirtiler. Vekillerimiz TOKİ başkanından, yoksulların 100 YTL ile ev sahibi olma projelerine mutlaka Bingöl'ün alınmasını istediler” şeklinde konuştu.
Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimine ilişkin vekillerin tutumunu da aktaran Polat, bu konuda halkın taleplerinin dikkate alınacağını söyledi. Bingöl belediye başkan aday adaylarının tatlı bir rekabet içinde olmalarından mutluluk verici olduğunu belirten Polat, konuya ilişkin şu bilgileri aktardı: “Bu seçim yarışında herkesin eşit koşullarda olduğu, kimsenin bir adım önde olmadığı halkımızca bilinmelidir. AK Parti ruhuna uygun davranan ve Ak Parti felsefesini pratiğe yansıtabilen her arkadaşımızı yanımızda görmekten onur duyarız. Önceden belirlenecek bir adayla halkımıza dayatma yapmayı, halkımıza yapılan bir saygısızlık olarak görmekteyiz.  Evet, halkımıza herhangi bir aday dayatması yapamayacağımızı taahhüt etmekteyiz, Ne zaman sürece dâhil olacağız sorusuna ise: Eğilim yoklamalarından sonra, evet yani sesiz çoğunluğun kararından sonra sürece müdahil olabiliriz. Sessiz çoğunluğun sesi olma noktasında halkımızın elbette isabetli kararlar vermesinin, doğru bir sesin ortaya çıkmasında, önemli katkıları olacaktır.Halkımızın bu yoklamalarda hiç bir baskı altında kalmadan, ön yargılardan arınarak, feodal ilişkileri bir tarafa bırakarak, gerçekten ilimizin talihsiz kaderini olumlu yönde değiştirecek bir aday konusunda karar vermesini beklemekteyiz. Vekillerimiz bayram tatili sürecinde Bingöl' de olacaklardır. Aday adayları arkadaşlarımız vekillerimizle görüşme imkânı bulacaklardır. Sürecin nasıl işleyeceği konusunda vekillerimizden ayrıntılı bilgi alma imkânları olacaktır”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.07.2026
18:42
Yeşilay Bingöl`den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın