KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Sorunlar çözüme kavuşturuldu

Bingöl Belediyesi Başkanvekili Abdulhamit Akarca, ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle kentte bulunan engelli derneklerini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Bingöl’ün il olduğu 1936 yılından bugüne yapılmayan, çözülemeyen, üretilemeyen işlerin Bingöl Belediyesi tarafından çözüme kavuşturduğunu söyledi.

Sorunlar çözüme kavuşturuldu
11 MAYIS 2016 ÇARŞAMBA 03:21
0
1470
0
AA aa

 Bingöl Belediyesi Başkanvekili Abdulhamit Akarca, Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi ile Bingöl Tüm Engelliler Derneği'ne ‘Engelliler Haftası' münasebetiyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Mücahit Korkutata, “Engelliler Haftası' münasebetiyle derneğimizi ziyarete gelen belediye başkanvekili ve heyetine teşekkür ediyoruz. Engellilerin hak ve kazanımları noktasında yaşanılan sıkıntılar ve alınacak tedbirler konusunda destek bekliyoruz. 10-16 Mayıs engelliler haftası münasebeti ile bir başlangıç olarak kabul ettiğimiz bu günde engelsiz yarınlar temennimiz arasındadır. Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'den tam destek bekliyoruz ve birlikte tüm engelleri kaldıracağımıza inanıyoruz.  Bize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Planlanan çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi en büyük arzumuzdur.  ‘Engelsiz bir Bingöl için' el ele diyor, sağlık temenni ediyoruz” dedi.

Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi ziyaretinde konuşan Bingöl Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu İl Temsilcisi Bahattin Tuz, TUİK verilerine göre Bingöl nüfusunun yüzde 10'unun engelli olduğunu belirterek, engellilerin sürekli hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Ziyaretinden dolayı başkanvekili Akarca'ya teşekkür eden Bingöl Tüm Engelliler Derneği Başkanı İdris Canlı, “10-16 Mayıs engelliler haftası nedeni ile belediye başkanvekili olan Abdulhamit Akarca'ya derneğimize nezaket ziyaretinde bulunduğu için kendilerine teşekkür ederim. Dava arkadaşımız Sayın Abdulhamit Akarca'nın bu anlamlı günde belediye başkanvekilliğine atanmasından dolayı; Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye teşekkür ederim. Allah'ın izni ile Bingöl'de bulunan engelli vatandaşlarımızın zamanla tüm sıkıntılarını atlatacağına canı gönülden inanıyorum. Biz bu yola ‘Sevgi her engeli aşar' diyerek çıktık. Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi, seçim döneminden önce derneğimize yaptığı ziyarette verdiği sözlerin hepsini yerine getirdi. Desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. Bu davamızda bizi destekleyenlerden Allah razı olsun. Bugün de belediye başkanvekilimiz Sayın Abdulhamit Akarca'yla engelliler konusunda yapmamız gerekenleri masaya yatırdık Sağ olsun kendisi bu konudaki eksiklikleri bilen biri olarak bize çözüm önerilerinde bulundu. İnşallah ‘Engelsiz bir Bingöl için' hep beraber el ele vererek birçok çalışmanın altına imza atacağız. Bingöl Belediyesi'nin bize göstermiş olduğu bu ilgi alakanın aynısını diğer resmi kurum kuruluşlarından ve tüm Bingöl halkından beklediğimizi buradan belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Yapılan ziyaretlerde ‘Engelliler Haftası'nı kutlayan Belediye Başkanvekili Abdulhamit Akarca, Bingöl Belediyesi'nin engellilerin temel sorunlarını çözüme kavuşturduğunu belirterek, “2016 yılında yapılan yeni binaların engelli girişleri zorunlu hale getirildi. Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi, Bingöl'ün il olduğu 1936 yılından bugüne yapılmayan, çözülemeyen, üretilemeyen işleri 2 yılda çözüme kavuşturdu. Biz engellilerin duası Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'nin üzerinedir. Engelli kardeşlerimizin sorunlarını birbir çözüyoruz. ‘Engelliler Haftanız kutlu olsun, Allah sizlere sağlık, sıhhat ve afiyet versin” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın