KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi, hane ziyaretlerini sürdürüyor

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Sosyal Hizmet Merkezi, ilçe merkezi ve köylerde hane ziyaretlerini sürdürüyor.

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi, hane ziyaretlerini sürdürüyor
08 AĞUSTOS 2021 PAZAR 15:22
5
1325
0
AA aa

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Solhan ilçe Sosyal Hizmet Merkezi, kurum müdürü ve personeli ile birlikte hane ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda ilçeye bağlı Esmetaş ve Düzağaç köylerinde ziyaret gerçekleştiren personel, hem ailelerin ihtiyaçlarıyla ilgilendi hem de korona virüs ile mücadele kapsamında aşının önemini anlattı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren kurum müdürü Seyfettin Özdemir, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın hizmet modüllerinden olan Evde Bakım Hizmetleri, Çocuk Hizmetleri, Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi, Kadın Hizmetleri, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri olarak Türkiye'de olduğu gibi Kaymakamımız Sayın Mustafa Hamit Kıyıcı Ve İl Müdürümüz Sayın Aydın Polat Öncülüğünde ilçemiz merkez ve köylerinde yaşayan tüm ailelerimize rutin olarak ziyaretler gerçekleştiriyoruz.  Ailelerimize misafir olmaya sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çözüm üretme noktasında gerekli rehberlik ve yönlendirme çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Çalışmalarımız kapsamında kuruluş personellerimiz ile birlikte Pandemi ile ilgili bilgilendirme ve Covid-19 bulaşıcı hastalıktan korunma yolunun aşı olmaktan geçtiğini ve aşı olmaları için vatandaşlarımızı ikna etme konusunda büyük rol üstlendiğimizi belirtmek istiyorum. Ayrıca hane ziyaretleri kapsamında hem Müdürlüğümüzce sunulan hizmetlerin takibini yapmaktayız. Personellerimizin yaptıkları aile görüşmeleri sonucunda hizmet modüllerimizden faydalandıramadığımız ve mağdur oldukları gözlemlenen vatandaşlarımıza gerekli rehberlik ve yönlendirme yapılmakta olup, ilçemiz vatandaşlarına yardımcı olmak ve sorunlarına hızlıca çözüm bulmak adına meslek elemanlarımızca hazırlanan bilgi notları paydaş kurumlar ile paylaşılmaktadır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.05.2026
19:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın