KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Şubat 2025 Pazartesi
°C

Seven'den kılıçdaroğlu'na tepki

Ak Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “Bu kadar patavatsız açıklamalarla saldıran ve insanı derinden yaralayan yaklaşımlar, bir ana muhalefet liderine yakışmıyor” dedi.

Seven`den kılıçdaroğlu`na tepki
08 NİSAN 2016 CUMA 03:41
0
1504
0
AA aa

Ana Muhalefet liderinin ağzından acıkan her söze dikkat etmesi gerektiğini belirten Yılmaz, “Bir ana muhalefet partisi genel başkanı ve önemli bir vatandaş kitlesini arkasında tutan bu zatın ağzından çıkan nefese dahi dikkat etmesi gerekirken, bu fütursuz ve üslupsuz açıklama ile içinde bulunduğu acziyeti açıkça ortaya koymaktadır. Ülkemizde yapılan çocuk istismarları başta olmak üzere tüm yanlışlara yasal dayanaklar ile müdahale eden anlayışımız her zaman kadim olacaktır. Yaşanan her olumsuz olayda hukuk ve adaleti yok sayarak kişileri hedef alan ve bir linç kampanyasına dönüştüren bu zihniyetler dün vardı bu günde var. Asıl üzücü olan ülkenin Ana muhalefet lideri bir zatın, bu uslüp içinde olmasıdır” dedi.

“Kadın toplumsal sathın edep ve ar dayanağıdır” diyen Yılmaz, şunları söyledi: “Kadına çocuğa rastgele değil insani vasfımız ve saygınlığımız ile yaklaşarak insan oluruz. Bu kadar patavatsız açıklamalar ile saldıran ve insanı derinden yaralayan yaklaşımlar bir Ana muhalefet liderine yakışmamakla birlikte bu fevri çıkışın ne kadar aciz ve dar anlayışa sahip biri olduğunun göstergesidir. Bu fütursuz açıklama kadın kimliğine saygısızlık, insanlık onuruna hakarettir. Kadını bir cins olarak yeren aşağılayan bu sözler aynı zamanda açık bir taciz ve insan hakkı ihlalidir. Bu açıklama bir kişiyi değil tüm kadınları hedef alarak küçük düşürme cehaletidir. Her fırsatta kadın adına ajitasyon yaratan bu anlayış kadına ettiği laflar ile ne kadar kötü bir iç hesaplaşma içinde olduğunun göstergesidir.”

Tüm kadınlar ve anneler adına, bu hadsiz, haksız ve hukuksuz açıklamayı kınadıklarını kaydeden Seven, “Tüm kadınlarımız ve kamuoyunu tavır almaya davet ediyoruz. İnsanın işitmekten utanç duyacağı sözleri saygın bir milletvekiline, bir doktora, bir kadına, bir anneye hiç sıkılmadan söyleyerek bir kez daha siyasi ahlak seviyesini ve asgari bir terbiye sınırını dahi gözetmediğini göstermiştir.

Partisinin mensubu kadınlardan ve o konuşmayı ekranları başında izleyen kadınlardan utanmadığı her halinden belli olan Kılıçdaroğlu, daha sonra sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayarak Türk siyasi tarihinde eşine az rastlanır bir hadsizlik örneği sergilemiştir. Kılıçdaroğlu'nun, bu milletin arasına nifak tohumları ekmeye çalıştığı, toplumun milli ve yerli ne kadar değeri varsa çiğneyerek, insanımızı birbirine düşürmeye çalıştığı açıktır. Kadın cinsiyetine yönelik, bu aşağılayıcı tavrı ile tarihe kadın düşmanı olarak girecek olan Kılıçdaroğlu, siyasi tarihimize de kara bir leke olarak geçecektir, yüce milletimizin vicdanına havale ediyoruz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.02.2025
17:13
Araç muayene istasyonları özelleştirme ihalesini Opus kazandı
Araç muayene istasyonları özelleştirme ihalesini Opus kazandı
Araç muayene hizmetlerinin 20 yıllığına özelleştirilmesiyle ilgili başlattığı ihalenin ilk etabını, dünya çapında araç muayene hizmeti veren Opus'un, Met-Gün İnşaat, Itversia Gestion S.L ve VTV Norte SA ile birlikte oluşturduğu MOİ Ortak Girişim Grubu kazandı.
23.02.2025
19:29
AK Parti`de yeni MKYK belli oldu! Bingöllü iki isim listede!
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! Bingöllü iki isim listede!
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) listeleri de belli oldu. Yeni kadroda Bingöllü iki isim yer aldı.
23.02.2025
18:50
Buzda düştü! Ankara`ya sevk edildi
Buzda düştü! Ankara'ya sevk edildi
Bingöl'de buzlu zeminde dengesini kaybedip düşerek yaralanan vatandaş, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.
23.02.2025
18:26
Bingöl`de kaza! 4 yaralı
Bingöl'de kaza! 4 yaralı
Bingöl-Diyarbakır karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Genç Belediyesi itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılan yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
23.02.2025
18:02
Bingöl`de Halk Oyunları İl Birincileri Belli Oldu
Bingöl'de Halk Oyunları İl Birincileri Belli Oldu
Okul Sporları ve Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmaları tamamlandı. Derece yapan ekipler grup finalinde Bingöl'ü temsil edecekler.
23.02.2025
17:25
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın