KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Sarkozy'ye anelka dersi

Yaptığı aşağılayıcı konuşmalarla varoşların ayaklanmasına neden olan Fransa İçişleri Bakanı Sarkozy'i Fenerli futbolcu Anelka çok sert eleştirdi.

Sarkozy`ye anelka dersi
19 ARALIK 2005 PAZARTESİ 12:07
0
3073
0
AA aa
Yaptığı aşağılayıcı konuşmalarla varoşların ayaklanmasına neden olan Fransa İçişleri Bakanı Sarkozy'i Fenerli futbolcu Anelka çok sert eleştirdi.

Anelka, şöyle dedi: "Sarkozy varoşlarda yaşayan insanlara ikinci sınıf muamele yapıyor. Onlara pislik gözüyle bakıyor. İşe yaramaz, ayak takımı olduklarını söylüyor. Deri renklerinin farklı olması onların Fransız olmasına engel değil. Eşitsizliğe tepkili olmaları gayet doğal. Kendisi jet sosyete olabilir ama varoşlardakiler bu şartlarda yaşamıyor. Sarkozy yalnış yapıyor."



Sarkozy, yanlış ağaca havlıyor

Yıldız futbolcu Anelka, varoşların ayaklanmasına sebep olan Fransız İçişleri Bakanı Sarkozy'e çok sert eleştirilerde bulundu

Fransa'da azınlıklara ve özellikle Müslümanlara karşı yapılan baskı sonucu patlayan varoş ayaklanmasının bir numaları hedefi, Türk düşmanı İçişleri Bakanı Nikolai Sarkozy'ye öfke dinmiyor. Fransızların bile ölçüsüz demeçleri yüzünden kınadığı Sarkozy'ye en sert eleştirilerden birisi de Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Nicolas Anelka'dan geldi. Fransız vatandaşı olan ünlü oyuncu, kenar semtleri hakir gören Sarkozy'yi kendi ifadeleriyle eleştirirken, "Yanlış ağaca havlıyor" diye konuştu. Anelka, ülkesindeki siyah renkli insanların vatandaşlık haklarından yararlanmasına engel bulunmadığını belirtirken şunları söyledi: "Sarkozy varoşlarda yaşayan insanlara ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor. Onlara 'pislik' gözüyle bakıyor. 'İşe yaramaz, ayak takımı' olduklarını söylüyor. Deri renklerinin farklı olması onların Fransız olmasına engel değil. Kendisi ve yandaşları jet sosyete olabilir ama varoşlardaki insanlar bu şartlarda yaşamıyor. Bu eşitsizliğe tepkili olmaları gayet doğal. Sarkozy yalnış ağaca havlıyor." İslam dinini seçip adını "Abdüsselam" olarak değiştiren
Nicolas Anelka, Türkiye'de kendisinin el üstünde tutulduğunu ve Fransa'da olduğu gibi dışlanmadığını da kaydetti.

ANELKA'YA DESTEK
Anelka'nın bu sözlerine başka siyah oyunculardan da büyük destek geldi. Fenerli futbolcunun yakın arkadaşı ve Fransız Milli Takımı'nın ünlü golcüsü Arsenalli Henry de Anelka'ya katıldığını söyledi. Fransa Milli Takımı'nın bir başka zenci oyuncusu Patrick Vieira da 2 hafta önce benzer sözler sarf etmişti.

bugün
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın