KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Sarı, vali ve başkan'ı makamlarında ziyaret etti

Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl eski Valisi Abdulkadir Sarı, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı Makamında ziyaret etti.

Sarı, vali ve başkan`ı makamlarında ziyaret etti
17 ŞUBAT 2010 ÇARŞAMBA 08:51
0
2212
0
AA aa
Parti teşkilatının tanıtımını ve propagandasını yapmak üzere Bingöl'e gelen Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl'ün eski Vali Abdülkadir Sarı, dün Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ve Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret ederek, sohbet etti.
Ziyaret esnasında açıklama yapan Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl'ün eski Valisi Abdülkadir Sarı, Türkiye Partisi olarak teşkilatlarını ziyaret etmek ve teşkilat çalışmalarını yerinde incelemek için bölgede olduklarını ifade ederek, “Bingöl'e geldiğimizde hem vatandaşlarımızla hem de ilimizi yöneten yetkililerle görüşüyoruz. Belediye Başkanımız ile geçmişe dayanan bir dostluğumuz var. Vali İrfan Balkanlıoğlu ile geçmişte tanışıyoruz. Onları ziyaret ediyoruz. Bu bölgeye ilişkin tespitlerimizi ve yaptığımız çalışmaları genel merkezimize gidip orada genel başkanımız ve yetkililerle paylaşacağız” diye konuştu.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, kendisini makamında ziyaret ettiği için Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl'ün eski Valisi olan Abdülkadir Sarı'ya teşekkür etti.
Bingöl'ün eski Valisi Abdulkadir Sarı'yı Bingöl'de misafir etmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Halkı ile güzel bir gönül köprüsü kurmuş ve vatandaşla birlikte olmuş Bingöl'ün eski Valisi Abdulkadir Sarı'yı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Valimizin ilimize çok faydası oldu. Bingöl'de kalıcı çok hizmetleri olmuştur. Kendisine ve heyetine teşriflerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 
 
Bingölonline Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın