KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Sarı köy okullarını inceledi

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, bakım ve onarım yapılması planlanan köy İlkokullarında incelemelerde bulundu.

Sarı köy okullarını inceledi
01 NİSAN 2014 SALI 06:38
0
1485
0
AA aa

Bingöl'ün Solhan İlçesine bağlı Paşmadak, Gelintepe, Gökçeli, Murat, Gökçeli şenlik, Sükyan, Yenidal ve Yenibaşak Köylerini ziyaret eden Sarı, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Ziyaret kapsamında bir açıklama yapan Sarı, ‘gidemediğin yer senin değildir' düşüncesiyle hareket ettiklerini ifade ederek, bu kentin en ücra köşesinde bulunan okulları dahi ziyaret ettiklerini söyledi. Okulların fiziki şartları, öğretmenlerin ve öğrencilerin durumları hakkında bilgi edinmeye çalıştıklarını kaydeden Sarı “Köy okullarında yaptığımız bir dizi çalışma sonucu bakım ve onarımlarını yaparak en kısa sürede eğitime kazandırmak istiyoruz” dedi.

Öğrencilerin en güzel şartlarda eğitimlerini devam ettirmeleri için çaba sarf edeceklerini, bu nedenle okulları dolaşarak eksiklikleri yerinde görüp, gerekli çalışmaları yapmak istediklerini belirten Sarı: “İşin bundan sonraki kısmı öğretmenlerimize kalıyor. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizde performanslarını ortaya koyarak Bingöl ilimizin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Başarıda inanmanın önemine değinen Sarı: "Çocuklarımızı geleceğe iyi bir şekilde hazırlayabilmek ve nitelikli yetiştirebilmek en önemli hedeflerimizden biri. Başarıda kesinlikle inanmak ve kararlı olmak önemlidir. Eğer böyle olursa kesinlikle başarıyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın