KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı

Bingöl'de İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan Sağlıklı Yaşam Merkezi ile 4 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı.

Sağlıklı Yaşam Merkezi`nin temeli atıldı
05 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ 17:25
3
2065
0
AA aa

Merkez Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesinde içerisinde bulunan arsa üzerinde yapılması planlanan Sağlıklı Yaşam Merkezi ile 4 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi inşaatının temeli atılarak yapımına başlandı.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatının önümüzdeki yıl içerisinde bitirilerek faaliyete girmesi planlanıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, “Sağlığa yönelik risklerden birey ve toplumu korumak, sağlıklı hayat tarzını teşvik etmek, birinci basamak sağlık hizmetlerini güçlendirmek ve bu hizmetlere ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla İlimiz Merkez İnönü Mahallesi (Çarşı Toki)'de 2314 m2'lik alanda ve Merkez Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesinde 1542 m2'lik alanda Sağlıklı Hayat Merkezleri projelerini hayata geçirdik. İnönü Mahallesi Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Düzağaç Mevkiinde de planlamasını yaptığımız ve tüm iş ve işlemlerini bitirdiğimiz Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Sağlıklı Hayat Merkezinin de temelini atmış bulunmaktayız. İlimizde hastalığa değil, sağlığa yatırım yapmak anlayışıyla, il genelinde birinci basamak sağlık hizmetlerini güçlendirmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek alışkanlıklar kazandırmak ve vatandaşlarımızın etkin, hızlı ve güvenilir sağlık hizmeti almalarını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Sağlıklı Yaşam Merkezimizde vatandaşlarımıza birçok alanda hizmet verilecektir. Temelini atarak yapımına başladığımız Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Sağlıklı Hayat Merkezimizi önümüzdeki yıl tamamlamayı planladık ” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi`nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın