KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Sağlık-sen'den umke'ye teşekkür

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi Başkanı Bilal Arslan, merkez ve ilçelere bağlı köylerde başarılı kurtarma operasyonlarına imza atan UMKE Bingöl ekibine teşekkür etti.

Sağlık-sen`den umke`ye teşekkür
21 OCAK 2016 PERŞEMBE 22:01
0
1358
0
AA aa

İl sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) hastaların umudu olduğunu ifade eden Arslan, “UMKE birimimiz, ağır kış şartlarına rağmen asla tereddüt etmeden gelen her çağrıyı değerlendirerek kar, kış, tipi, çığ demeden, açılmamış yolları aşarak vatandaşlarımızın imdadına koşmaktadır. Yaptıkları bu üstün gayretleri nedeniyle vatandaşlarımızın kalbinde taht kurmuş, ülkemizin en çalışkan ve fedakâr birimlerinden biri olmuş, ilimizin ve ülkemizin gurur kaynağı olmuştur. Bu fedakârane gayretleri sayesinde vatandaşlarımız evlerinde gönül rahatlığıyla kalmakta, onların varlığı ve bu fedakârca çalışmaları vatandaşlarımıza güven ve huzur vermektedir” dedi.

Arslan, “İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir'in geceli gündüzlü bizzat koordine ettiği kurtarma operasyonlarında emeği geçen başta İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir'e, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emine Çavuşoğlu'na, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zülküf Bağbars'a ve tüm 112 Acil ve UMKE çalışanlarına teşekkür ediyor, şahsım ve sendikam adına şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşlarımızın da bu ağır kış şartlarında hizmet vermeye çalışan 112 Acil çağrı merkezini asılsız ya da acil olmayan ihbarlar hususunda daha dikkatli davranmalarını buradan tekraren ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.02.2025
17:53
Açıkbaş:
Açıkbaş: 'Planlamalar gelecek öngörüsünden yoksun!'
Bingöl'deki bazı yatırımların gecikmesinin ciddi mağduriyet oluşturduğunu belirten Bingöl Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş; 'Kamu yatırımlarıyla ilgili müjdeler çok ama somut bir gelişme yok. Ayrıca kamu yatırımlarında gelecek öngörüsü yok. Tüm yatırımları şehrin içine sıkıştırılıyor. Artık nefes aldırmak gerekmiyor mu?' eleştirisinde bulundu.
25.02.2025
12:47
Bingöl Umut Kervanı, Ramazan yardımlarına başladı
Bingöl Umut Kervanı, Ramazan yardımlarına başladı
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı), Ramazan ayında ihtiyaç sahibi, fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere gıda yardımlarının dağıtımına başladı.
25.02.2025
12:15
THY`den Bingöl`e seferlerine Ramazan ayarı
THY'den Bingöl'e seferlerine Ramazan ayarı
Haftanın 7 günü Bingöl'e sefer yapan Türk Hava Yolları, Ramazan ayı nedeniyle sefer sayısını 5'e indirdi.
25.02.2025
11:53
Bingöl`de iki haftada 72 firari yakalandı
Bingöl'de iki haftada 72 firari yakalandı
Bingöl'de güvenlik güçlerince 2 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda 170 bin kişi sorgulanırken 72 firari ise yakalandı.
25.02.2025
11:52
Bingöl`de hastalanan yaşlı adam ambulans helikopterle Erzurum`a sevk edildi
Bingöl'de hastalanan yaşlı adam ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi
Bingöl'de rahatsızlanan KOAH hastası yaşlı adam, ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi.
25.02.2025
11:44
Karlıova buz tuttu, iş yerleri kepenk kapattı
Karlıova buz tuttu, iş yerleri kepenk kapattı
Hava sıcaklığının eksi 20 dereceleri gördüğü Bingöl'ün Karlıova ilçesi adeta buz tuttu. Dondurucu soğuklar nedeniyle bazı esnaf kepenk kapattı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın