KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Rıdvan kızgın'a insan hakları ödülü verilecek

 
İnsan Hakları Derneği (İHD) Diyarbakır Şubesi tarafından her yıl verilen İnsan Hakları Ödülü bu yıl Rıdvan Kızgın'a verileceği bildirildi.

Rıdvan kızgın`a insan hakları  ödülü verilecek
12 ŞUBAT 2010 CUMA 08:56
0
1856
0
AA aa
İHD Diyarbakır Şubesi geleneksel olarak her yıl verdiği İnsan Hakları Ödülü'nü bu yıl da bir insan hakları savunucusuna veriyor. Dernek yönetim kurulu tarafından alınan kararla bu yıl ödüle insan hakları savunucusu İHD Bingöl Şubesi eski Başkanı ve İHD eski Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Rıdvan Kızgın layık görüldü. Devlet memurluğunun ardından insan hakları ihlallerinin yoğun yaşandığı bölgelerin başında gelen Bingöl'de İHD Şubesi'nin açılmasına öncülük eden Kızgın, verdiği insan hakları mücadelesi sayesinde Bingöl'de yaşanan çok sayıda insan hakkı ihlalinin ortaya çıkmasına ve sorumluların deşifre edilmesine önayak oldu. Yıllar boyu insan hakları mücadelesi veren ve şu günlerde ise kanserle mücadele eden Kızgın'a ödülü düzenlenecek bir törenle verilecek. 13 Şubat Cumartesi günü saat 17.00'de Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ve Sergi Salonu'nda düzenlenecek törene aralarında İHD Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, İHD MYK üyeleri ve bölge şube başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve ilçe belediye başkanları, BDP'li yöneticiler ile çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcisi katılacak.
 
Bingölonline Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın