KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2024 Cuma
°C

Psikiyatri servisi diğer bölümlerden ayrılacak

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda Bingöl Devlet Hastanesi  psikiyatri servisi, giriş çıkışları dahil olmak üzere diğer bölümlerden ayrılacak.

Psikiyatri servisi diğer bölümlerden ayrılacak
23 ŞUBAT 2010 SALI 01:22
0
1756
0
AA aa
Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda hastanede psikiyatri servisini diğer bölümlerden ayıracaklarını söyleyen Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Açıkalın, psikiyatri servisinin diğer bölümlerden ayrılması için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve en kısa sürede bu servisi diğer servislerden ayıracaklarını kaydetti.
Psikiyatri servisinde uğraş odalarını da yapacaklarını belirten Açıkalın, “Psikiyatri servisinde yapılacak olan fiziki çalışmaları 2-3 hafta içerisinde bitireceğiz. Ardından gerekli olan diğer çalışmaları ise psikiyatri uzmanlarımızla konuşacağız. Ayrıca psikiyatri servisimizin giriş ve çıkışlarını da ayıracağız. Psikiyatri servislerimizde uğraş odaları yapacağımız için vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Hocalarımızın da bu konu üzerinde göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Din Görevlileri Derneği, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda Bingöl Devlet Hastanesi'nde psikiyatri servisinin diğer bölümlerden ayrılması konusunda çalışma yapan Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıdvan Açıkalın'ı makamında ziyaret ederek, karşılık olarak fikir alışverişinde bulundular.
Din Görevlileri Derneği Başkanı Yunus Bulmuş ise, bu konuyu daha önce Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'a illetliklerini ve bu konuda kendilerine yardımcı olacaklarını söylediğini ifade ederek, bu konuda gösterdiği duyarlılıktan dolayı Bakan Yılmaz'a teşekkür etti.
Bingöl'de son zamanlarda intihar olaylarının ve uyuşturucu madde kullanımın arttığına dikkat çeken Din Görevlileri Derneği Başkanı Bulmuş, bu tür durumların artmasının sebebi ise maneviyat eksikliğinden kaynaklandığına vurgu yaptı.
Psikiyatri servisinin diğer bölümlerden ayrılmadığı için psikiyatri hastaların bu servislerde tedavi olmak istemediğine vurgu yapan Bulmuş, bu konuyla ilgili Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıdvan Açıkalın'la karşılıklı görüşlerde bulunmak için ziyaret etmek istediklerini söyledi.
Bulmuş, “Psikiyatri servisi diğer bölümlerden ayrılması için yapılan çalışmaları takdirle karşıladık. Çünkü daha önce psikiyatri hastaları bu nedenle bu bölümlerde tedavi olmak istemiyorlardı. Bu servislerde uğraş odaları olması gerekir. Bu uğraş odalarında spor yapılabilmesi için spor malzemeleri, kütüphane, televizyon ve bilgisayar olmalı. Serviste görev yapan hemşirelerimizde çok duyarlı ve böyle olması da gereklidir. Çünkü bu hemşirelerimiz hastalarla nasıl diyalog kuracaklarını biliyorlar. İnşallah bu servisimiz en kısa sürede diğer servislerden ayrılarak, bu hastalarımız en güzel şekilde tedavi edilecekler. Başhekimin bu konuda gerekli adımları atacağına inanıyoruz. Bu konuda gösterdiği duyarlılıktan dolayı Devlet Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz'a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.07.2024
19:20
Bingöl`de 2 tarla içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de 2 tarla içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Genç ilçesinde 2 tarla içinde 42 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
05.07.2024
18:56
Otomobil karşı şeride uçtu: 5 yaralı
Otomobil karşı şeride uçtu: 5 yaralı
Bingöl-Elazığ yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce refüje çarptı ardından karşı şeride uçtu. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
05.07.2024
15:33
Bingöl`de trafik denetimleri sürüyor
Bingöl'de trafik denetimleri sürüyor
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce trafik denetimleri aralıksız bir şekilde devam ediyor.
05.07.2024
13:12
Muhtar:
Muhtar: 'Kaymakam Bey'i biz davet ettik, konu yanlış anlaşıldı'
Gözütok Muhtarı Buketçi: 'Sayın Kaymakamımız da iyi niyet ve samimiyetiyle her köye koşmaya, talepleri karşılamaya, davetlere icabet etmeye gayret gösteriyor. Bir usul hatası düşünülebilir ama tamamen iyi niyetle gerçekleşen bir programdır.'
05.07.2024
12:03
Bingöl Belediyesi`nden milli maç hazırlığı
Bingöl Belediyesi'nden milli maç hazırlığı
Cumartesi saat 22.00'da oynanacak Türkiye-Hollanda maçı için Bingöl Belediyesi Hizmet Binası önünde dev ekran kurularak milli maç izletilecek.
05.07.2024
11:27
Köylü kendi imkanıyla sondaj vurdu, açılışı kaymakam yaptı!
Köylü kendi imkanıyla sondaj vurdu, açılışı kaymakam yaptı!
Bingöl'de ironi bir vaka yaşandı! Genç ilçesine bağlı bir mezrada yaşayan vatandaşlar, kendi imkanlarıyla 100 metrelik sondaj vurup içme suyunu kavuştu. Açılışa Kaymakam da katıldı!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın