Sağlık-Sen Bingöl Şubesi Kadın Kolları Komisyonu Başkan Vekili Hanife Tavlar ve komisyon üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, ilimizin emniyet ve asayişi hakkında bilgiler verdi.
Şehrimizin ve ülkemizin güvenliği için yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Sağlık-Sen adına İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk'u tebrik eden Sağlık-Sen Kadın Kolları Komisyonu Başkan Vekili Tavlar, “Son dönemlerde çok zorlu süreçten geçiyoruz. Bazı bölgelerimizde hala operasyonlar devam ediyor. İl Emniyet Müdürümüzün şahsında vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, gazi ve yaralılara acil şifalar diliyor, huzur ve güven ortamının teminatı olan emniyet teşkilatımızın Polis Haftası'nı kutluyorum” dedi.
Pamuk da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, asayişin sağlanmasının, birlik ve beraberliğin tesisinin Devlet-Millet ve Sivil Toplum Kuruluşlarının birlikte çalışarak başarılabileceğini söyledi.
Olumlu bir havada geçen ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.