KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Otobüse bindi araba kazandı şaka sandı!

Afyonkarahisar'da, kent içi yolcu taşımacılığı yapan Turex Turizm A.Ş.'nin 'Yükleyen Kazanıyor' isimli hediye çekiliş kampanyasında bir üniversite öğrencisi araba kazandı.

Otobüse bindi araba kazandı şaka sandı!
11 NİSAN 2010 PAZAR 20:44
0
2116
0
AA aa

Firma yetkililerinin, otomobil kazandığını bildirmek için aradıkları üniversite öğrencisi, arkadaşlarının kendisine şaka yaptığını zannetti.

Afyonkarahisar'da Turex kart kullanıcıları için düzenlenen 'Yükleyen Kazanıyor' isimli hediye çekiliş kampanyasında ödüller sahiplerini buldu.

Firmanın idare binasında noter huzurunda yapılan çekilişle bir adet 2010 model Dacia marka araba, 5 adet Iphone ve 10 adet Casper minibook bilgisayar sahiplerine teslim edilecek. Çekiliş öncesinde konuşan Turex Turizm A.Ş. Genel Müdürü Celal Kalkan, Türkiye'de bu tür kampanyaların genelde süper marketler tarafından yapıldığını söyledi. Kalkan, ilk defa bir mulaştırma şirketinin böyle bir etkinlik düzenlediğini ifade etti.

Konuşmanın ardından çekilişi izlemeye gelen talihlilerden 5 kişi seçilerek üzerlerinde numara bulunan topların kavanozlardan alınması istendi. İlk denemede büyük ödül sahibini bulmazken dördüncü kez çekilen şanslı 05961 numara ile 2010 model Dacia marka araba, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencisi 19 yaşındaki Eda Sürücü'nün oldu. Firma yetkililerinin kazandığını bildirmek için aradıkları üniversite öğrencisi Eda Sürücü, arkadaşlarının kendisine şaka yaptığı zannetti. Daha sonra 05961 bilet numarası söylenerek ikna edilen Sürücü, kendisinin şu an memleketi Manisa'da olduğunu ve gelecek hafta Afyonkarahisar'a gelerek arabasını alacağını sözlerine ekledi.

İHA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın