KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Osb'ye müdür alınacak

Bingöl Organize Sanayi Bölgesi için müdür alımı yapılacak. Müdür alımı yazılı sınav ile gerçekleşecek.

Osb`ye müdür alınacak
25 KASIM 2011 CUMA 20:58
0
1754
0
AA aa

Bingöl Valiliği'nden yapılan duyuruda, Bingöl Organize Sanayi Bölgesi için müdür alımı yapılacağı belirtildi.

Sınav başvuruları tarihleri 11-16 Kasım 2011 olduğu belirtilen açıklamada, başvuru yerinin Bingöl Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü olduğu ifade edilerek, sözlü sınava girmeye hak kazananların listesinin Bingöl Valiliği ile Bingöl Belediyesi internet sayfalarında ilan edileceği kaydedildi.

Duyuruda, sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, sınav saatine kadar nüfus cüzdanı, sürücü kimlik belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesiyle sınav yerinde hazır bulunmaları gerektiğini belirtildi.

Duyuruda, şu bilgi ve ifadelere yer verildi: “Sınav kurulu üyeleri, sözlü sınavda adayın çalıştığı alandaki uzmanlık düzeyi, mesleki tecrübe ve bilgi birikimi, adayın kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, görevlendirilecek pozisyona yatkınlık, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, sorumluluk alabilme ve iş sonuçlandırma birikimleri gibi niteliklere sahip olup olmadığını göz önüne alarak her adaya ayrı ayrı not verecektir. Sınav Kurulu bu hususları tespit etmek üzere uygun gördüğü bilgi ve belgeleri adaylardan isteyebilir.”

ADAYLAR İÇİN ARANAN ŞARTLAR

1- GENEL ŞARTLAR:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak,

d) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı, haksız mal edinme suçlarından hapis cezasına mahkum olmamak,

e) Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak,

 

2- ÖZEL ŞARTLAR:

a) 4yıllık Lisans eğitimi veren veya denkliği Yüksek Öğretim Kurumu tarafından onaylanan Mühendislik Fakültelerinin ; İnşaat, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Endüstri, Makine veya İşletme Mühendisliği bölümlerinin birinden veya Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun ,en az 3 yıllık deneyime sahip olmak,

b) Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak,

c) En az “B “ sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak,

d) MS ofis programlarını etkin olarak kullanabilmek,

 

 

3-İSTENEN BELGELER:

a) İş Talep Formu (Ek-1)

b) Başvuranın kendisi tarafından hazırlanan başvuru dilekçesi,

c) Diploma veya çıkış belgesinin aslı veya Noter/OSB ‘ce onaylı örneği,

d) Sabıka kayıt belgesi,

e) Görev yapmasına engel bir halin bulunmadığına dair Devlet Hastanesinden alınan tam teşekküllü sağlık raporu (Sınav sonrası sadece kazanan adaydan istenecektir.)

f) Erkek adayların askerlik yaptığına dair terhis belgesi veya muafiyet belgesi,

g) T.C. kimlik belgesinin Noter / OSB'ce onaylı örneği

h) Sürücü belgesinin Noter / OSB'ce onaylı örneği,

i) Sosyal Güvenlik Kurumlarından alınacak mesleki tecrübeye ait belge asılları veya OSB'ce onaylı örnekleri,

j )Daha önce çalışılan yerlerden alınan ve ne kadar süre ile hangi pozisyonda çalıştığını gösteren belgeler,

k) 4,5 x 6 ebadında 3 (üç) adet vesikalık fotoğraf, (Son üç ayda çekilmiş, bir tanesi iş talep formuna yapıştırılmış)

 

Aranan şartları taşımadığı veya yanlış beyanda bulunduğu sonradan anlaşılan personelin iş akdi hiçbir tazminat ödenmeksizin feshedilir.

4-PARASAL VE SOSYAL HAKLAR:

Maaş ve sosyal haklar iş akdinde belirtildiği gibi olup (Ek-2), ilgili 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre çalıştırılacak, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu hükümlerine tabii olacaktır.

5-BAŞVURU ŞEKLİ, TARİHİ VE YERİ:

Adayların, sınava katılabilmeleri için yukarıda sayılan başvuru belgelerini 16 Aralık 2011 Cuma günü saat 17:00 ‘a kadar “Bingöl Valiliği Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Yenişehir Mah. Hükümet Konağı Kat:3 BİNGÖL” adresine elden teslim etmeleri veya son başvuru tarihine kadar ulaşmak kaydıyla posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Son müracaat tarihi ve saatinden sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

6- SINAVIN YERİ, TARİHİ VE ŞEKLİ:

Sınavın yeri, tarihi ve sınava girmeye hak kazanan adayların listesi müracaatların bitim tarihini müteakip uygun bir tarihte, Bingöl Valiliği ile Bingöl Belediyesi internet sayfalarında ilan edilecektir. Sınav saatinde adaylar nüfus cüzdanı, sürücü kimlik belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesiyle birlikte hazır bulunacaklardır. Sınav “sözlü” olarak yapılacaktır. Sınav kurulu üyeleri sözlü sınavda adayın çalıştığı alandaki uzmanlık düzeyi, mesleki tecrübe ve bilgi birikimi, adayın kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, görevlendirilecek pozisyona yatkınlık, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, sorumluluk alabilme ve iş sonuçlandırma birikimleri gibi niteliklere sahip olup olmadığını göz önüne alarak her adaya ayrı ayrı not verecektir. Sınav Kurulu bu hususları tespit etmek üzere uygun gördüğü bilgi ve belgeleri adaylardan isteyebilir.

7-SINAV SONUCUNUN İLANI:

Kazanan adayın ismi, sınavın bitiminden sonra en geç 15 gün içinde Bingöl Valiliği ve Bingöl Belediyesi web sitelerinde ilan edilecek, ayrıca sınav sonucu göreve başlama çağrısı ile birlikte kazanan adaya yazılı olarak bildirilecektir.

Giriş Sınavında hile yaptığı, sahte belge ibraz ettiği veya gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu ya da belirtilen pozisyon için gerekli nitelikleri taşımadığı sonradan anlaşılan adayın sınavı geçersiz sayılır ve sözleşme yapılmaz, sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmesi derhal feshedilir. Bu kişi hiçbir hak talep edemez ve hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın