KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Orhan gencebay yeni albümünü tanıttı

Sanatçı Orhan Gencebay'ın ''Berhudar Ol'' adlı yeni albümünün ve bu albüme özel ''Vodafone Gönülden Kapsar Paketi''nin tanıtımı yapıldı.

Orhan gencebay yeni albümünü tanıttı
30 NİSAN 2010 CUMA 08:42
0
2497
0
AA aa

Beyoğlu'ndaki Vodafone Cep Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Gencebay, Vodafone ile yaşadığı birliktelikten büyük mutluluk duyduğunu, çünkü Vodafone'un sanata, sanatçıya ve sanat ürünlerine sahip çıktığını söyledi.

Hazırladığı yeni albümün yapım aşamasının son derece keyifli geçtiğini vurgulayan Gencebay, Vodafone kendisine reklam filmi teklifi yaptığında düşünmeden kabul ettiğini belirtti. Gencebay, ''Vodafone ile aramızda bir gönül birlikteliği oluştu. 'Gönül kapsaması' diyoruz biz ona. Geniş kapsama alanım olduğunu, arkadaşlarım bana 'Koca yürek' lakabını takarken söylemişlerdi'' şeklinde konuştu.

Gencebay, ''berhudar ol'' sözünün, ''Allah'ın tüm güzellikleri üzerinde olsun, Allah'a emanet ol, mutlu ol, iyi ol'' anlamına geldiğini ifade ederek, ''Bu harika sözü rahmetli dedem Hüseyin Gencebay çok söylerdi. İlk olarak ondan duydum ve çok sevdim. Sık sık 'Berhudar ol oğlum' demesi bana güç verirdi. Bu sözü her söylediğimde onu hatırlarım, adeta onun bana hatırasıdır'' dedi.

Konuşmasının ardından Vodafone'un kendisine sürpriz yaptığı Gencebay, kız kardeşiyle ve Samsun'daki bir hayranıyla 3G teknolojisi aracılığıyla görüntülü konuşma yaptı.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt de Gencebay ile Vodafoneluları buluşturmaktan mutluluk duyduklarını kaydederek, şunları söyledi:

''Sayın Gencebay ile Ocak ayında Vodafone'un sunduğu 3G teknolojisinin ve bu teknolojinin internette sağladığı özgürlüğün sanat hayatına yaptığı katkıları vurgulayan bir reklam kampanyası başlatmıştık. Birlikteliğimizin reklam filmiyle kısıtlı kalmayacağını söylemiştik. Bugün yeni bir Gencebay klasiği olmaya aday 'Berhudar Ol' albümünü ve albüme özel olarak hazırladığımız 'Vodafone Gönülden Kapsar Paketi'ni Gencebay'ın sevenlerine sunmaktan kıvançlıyız.''

''VODAFONE GÖNÜLDEN KAPSAR PAKETİ''

Satın alanlara albümün de hediye edildiği ''Vodafone Gönülden Kapsar Paketi'', 500 dakika konuşma, 500 SMS ve internette kısıtlı dolaşımları sonlandıran 1 GB internet bağlantısıyla mobil iletişim paketi sunuyor.

Faturalı ve faturasız tüm aboneler pakette yer alan şifreyi 1579'a SMS atarak paketin avantajlarından yurt içinde 1 hafta boyunca yararlanabiliyor. 15 TL'ye satışa sunulan özel pakette yer alan multimedya CD'sinde Orhan Gencebay'ın ''Berhudar Ol'' albümünün yepyeni şarkılarının yanı sıra reklam filmleri, kamera arkası görüntüleri, video klipleri ve imzalı poster görüntüleri yer alıyor.

Albümün bazı parçaları, sevilen sanatçıların on binlerce parçasını bir araya getirerek en güçlü mobil müzik deneyimini sunan dijital müzik kütüphanesi ve eğlence merkezi ''Vodafone Live!'' üzerinden de indirilebiliyor.

Albümde; ''Emaneti al da götür'' , ''Duymadın ki'', ''Sevmeyi bilmiyorlar'', ''Vatan sağ olsun'' ''Yalnızlık'', ''Sensizlik yerle bir etti'', ''Her gün başka başka'', ''Sen de mi kayboldun'', ''Diriliş'' ve ''Berhudar Ol'' şarkıları yer alıyor.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2026
01:04
Bingöl`den bir Sadin Babo geçti
Bingöl'den bir Sadin Babo geçti
Bingöl'ün sevilen simalarından Sadin Babo, geride yüzlerce hatıra, sıcak bir tebessüm ve gönüllerde silinmeyecek bir iz bırakarak hayatını kaybetti. Mehmet Emin Barslan, Sadin Babo'nun ardından kaleme aldığı duygu yüklü yazısında, onun yalnızca bir insan değil, değişen Bingöl'ün hafızasında yaşayan bir değer olduğunu anlattı.
20.08.2026
01:02
Bingöl`e 190 okul bahçe görevlisi kontenjanı
Bingöl'e 190 okul bahçe görevlisi kontenjanı
Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde okulların güvenliğini artırmak amacıyla planlanan 30 bin okul bahçe görevlisinin illere göre kontenjanları belli oldu. Bingöl için 190 kişilik kontenjan ayrıldı. Görevlilerin yaklaşık 9 ay süreyle çalıştırılması ve ücretlerinin asgari ücret seviyesinde olması planlanıyor.
20.08.2026
01:00
Uçar:
Uçar: '100 yıl sonra tarihi bir fırsatla karşı karşıyayız'
Bingöl'de 'Barışın Sözünü Halkla Kuruyoruz' buluşmaları kapsamında yeni sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan DBP Eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar, yeni sürecin Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalıcı barış açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Meclis'teki çerçeve yasanın sürecin başlangıcı olarak değerlendirilmesi ve toplumsal desteğin güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Uçar, Türkiye'nin 100 yıl önce kaybettiği bir fırsatın yeniden ortaya çıktığını vurguladı.
20.08.2026
00:59
MEB`den yeni eğitim yılı genelgesi
MEB'den yeni eğitim yılı genelgesi
2026-2027 eğitim öğretim yılı 14 Eylül'de başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelgeyle okullarda cep telefonu kullanımından deneme sınavlarına, veli görüşmelerinden kayıt ücretlerine kadar birçok başlıkta yeni dönemde uygulanacak esaslar belirlendi. Bakanlık dışındaki deneme ve tarama sınavlarına okullarda izin verilmeyecek, veli görüşmeleri ise yalnızca Okul Randevu Sistemi üzerinden yapılacak.
20.08.2026
00:57
Bingöl-Muş yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolunun Kardeşler köyü mevkisinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
20.08.2026
00:53
Bingöl`de HİZMET-İŞ kongresi! Akdemir güven tazeledi
Bingöl'de HİZMET-İŞ kongresi! Akdemir güven tazeledi
HİZMET-İŞ Sendikası Bingöl Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Abdülmecit Akdemir yeniden şube başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Kongrede çalışma hayatının sorunlarından taşeron işçilere, KİT'lerdeki kadro beklentisinden vergi adaletine ve 'Terörsüz Türkiye' hedefine kadar birçok başlık gündeme geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın