KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Ödüllü mektup yarışması

Genç Memur-Sen tarafından lise öğrencilerin katılabileceği ödüllü mektup yarışmasına başvurular başladı. Yarışma sonucunda il birincileri olarak dereceye giren mektuplar, kitap olarak basılacak ve ücretsiz olarak dağıtılacak.

Ödüllü mektup yarışması
05 ŞUBAT 2016 CUMA 23:30
0
1897
0
AA aa

Bingöl Genç Memur Sen il Başkanı Haluk Çakan, ‘Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale' konulu mektup yarışmasının başladığını bildirdi.

Yarışmada, ülke geneli birinci olana ‘Macbook', ikinciye ‘Toshiba Notebook i5', üçüncüye ‘Toshiba Notebook i3'ödül verileceğini belirten Çakan, il birincileri olarak dereceye giren mektupların ise, kitap olarak basılarak ücretsiz dağıtılacağını söyledi.

Çakan, “Her sene İstiklal Marşının Kabulü'nün ve Çanakkale Zaferi ruhunun gençlerle buluşturulması adına düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerimize, bu sene de liseli öğrencilimize yönelik ‘Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale' konulu mektup yarışması düzenleyerek devam ediyoruz. Siz katılımcıların bu anlayışla en içten, gerçekçi ve çarpıcı bir şekilde yazacağına inandığımız bu mektupların, ülkemiz gençliğinin tarihimizde büyük kahramanlıkları konu alan bu haftaya yönelik duygularını ortaya çıkaracak ve geçmişten güç alarak gelecek yolunda önemli adımlar atacaktır” dedi.

Öğrencilerden yarışmalara katılmalarını isteyen Çakan, şunları söyledi: “Genç Memur- Sen bütün gençleri kucaklayan, onları tarihimizle buluşturarak farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu etkinliğine katılarak içinizdeki yazarı keşfedin ve bizimle paylaşın. Yarışma sonucunda il birincileri olarak dereceye giren mektuplar kitap olarak basılacak ve ücretsiz olarak dağıtılacaktır.”

Yarışmanın liselerde öğrenim gören bütün gençlere açık olduğunu kaydeden Çakan, yarışma şartlarını şöyle özetledi; “Mektuplar her ilde Genç Memur-Sen İl temsilciliklerine yollanacaktır. Temsilciliği bulunmayan illerde ise Memur-Sen İl temsilciliklerine veya Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlıklarına yapılacaktır. Genç Memur-Sen İl temsilciliklerimizin iletişim bilgilerine http://gencmemursen.org.tr/temsilcilikler/ adresinden, Memur-Sen İl temsilciliklerimizin iletişim bilgilerine http://www.memursen.org.tr/temsilcilikler/ adresinden, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlıklarına http://www.egitimbirsen.org.tr/ebs/subelerimiz adresinden ulaşabilirsiniz. Genel merkeze yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Mektuplar CD' ye; İl-Mektup Adı ( Örneğin, Bingöl - Kahramanlar ) şeklinde kaydedilmiş olarak bir çıktısı ile birlikte teslim edilecektir. . Mektuplar, Times New Roman yazı karakterinde 12 punto ve tek satır aralığıyla yazılmış olup, en fazla 7-8 sayfa olmalıdır. Yarışmaya katılacak mektuplar daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış olmalıdır. Yarışmaya her katılımcı bir mektupla iştirak edebilir. Mektup sahibinin adı, soyadı, adresi, lisesi, e-posta adresi ve telefon numarası mektubun en altında belirtilmelidir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın