KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

‘Nike Halı Saha Ligi’ kayıtları bugün başladı

TFF Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Nike Firması tarafından organize edilen, İllerde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları tarafından yürütülen  “Nike halı saha ligi 2010” kayıtları bugün başladı.

‘Nike Halı Saha Ligi’ kayıtları bugün başladı
01 MART 2010 PAZARTESİ 09:16
0
2173
0
AA aa
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, TFF Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Nike Firması tarafından organize edilen, İllerde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları tarafından yürütülen  “Nike halı saha ligi 2010”  kayıtlarının başlandığını bildirdi.
Müsabakaların oynanacağı Murat Halı sahada kurulan kayıt masasına başvuruda bulunulmak sureti ile kayıtların internet üzerinden yapılabileceğini ifade eden Bingöl ASKF Başkanı Alimoğlu, katılımın toplam 72 takımla sınırlı olduğunu kaydederek, “Müsabakalar iki yaş kategorisinde yapılacağı ve kategorilerin 15-19  (24 Takım)  yaş gençler kategorisinde 1991 ila 1995 yılları arası doğmuş olan futbolcular, 20-35 (48 Takım)  yaş büyükler kategorisinde 1975 ila 1990 yılları arasında doğmuş olan futbolcular oynayabilir. Kayıtların Bingöl ASKF Tarafından kurulan kayıt noktasına tayin edilen bir personel tarafından kabul edileceği kayıt için Nüfus cüzdan fotokopisi ve sağlık raporunun yeterli olacağı ancak yaşı 18'den küçük sporcuların velilerinden imzalı evrak getirmeleri gerekmektedir. Kayıt yapacak takımların katılım bedeli olarak her takım için 80.- TL kayıt sırasında kayıt memuruna makbuz karşılığı vermeleri halinde kayıtlarının Gerçekleştirileceği, konu ile ilgili olarak iştirak edeceklerin  www.nikehalisahaligi.com  veya www.nikefootball.com dan daha detaylı bilgi alabilecekleri gibi Bingöl ASKF' den de gerekli bilgi ve desteği alabileceklerdir. Her takım 8 kişiden oluşur ve 8'den fazla sporcu yazılamaz” dedi.
 
 
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın