KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2024 Cumartesi
°C

Nihat Karaarslan'a kanlı pusu!

Ankara'da evine girmek üzere aracından inen iş adamı Nihat Karaarslan ve beraberinde olan akrabası Cengiz A. silahlı saldırıya uğradı. Ameliyata alınan Karaarslan'ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Nihat Karaarslan`a kanlı pusu!
03 TEMMUZ 2024 ÇARŞAMBA 14:42
14
5956
4
AA aa

Ankara'nın Çankaya Yukarı Dikmen Mahallesi'ndeki evine girmek üzere aracından inen iş adamı Nihat Karaarslan ve akrabası Cengiz A., iddiaya göre kapıda kendisini bekleyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Vücuduna üç kurşun isabet eden ve kanlar içerisinde yere yığılan Karaarslan'a ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Gazi Hastanesi'ne kaldırılan ve burada ameliyata alınan Nihat Karaarslan'ın geceyi yoğun bakımda geçirdiği, hayati tehlikeyi atlattığı ve bugün servise alınacağı öğrenildi. Cengiz A.'nın ise Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi edildiği, durumunun iyi olduğu belirtildi.

SALDIRGAN GÜVENLİK KEMARASINDA....

Silahlı saldırı esnasında mahallede bulunan bir bakkal sahibine de kurşun isabet ettiği ve bakkalın hayati tehlikesinin olmadığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Öte yandan Nihat Karaarslan'a silahlı saldırıda bulunan saldırganın kimliği tespit edildi. Uzun bir süre Karaaslan'ın evinin önünde kendisini beklerken güvenlik kameralarında görülen bir kişinin silahlı saldırının ardından olay yerinden koşarak uzaklaştığı tespit edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

SEDAT PEKER İDDİASI

Dün akşam evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce kurulan pusuda vurulan Nihat Karaarslan'ın sosyal medya hesabından son dönemlerde Sedat Peker aleyhinde paylaşımlar yapmasıyla dikkat çekiyordu. Karaarslan'ın Peker hakkındaki ağır ithamları nedeniyle olayın Peker tarafından gerçekleştirildiği iddiaları da sıklıkla dillendiriliyor.

Karaarslan'ın ismi ilk olarak, “Hanım Ağa” lakabıyla tanınan Güniz Akkuş'un Sedat Peker'i tehdit ettiği olayda gündeme gelmiş. Sedat Peker'in şikâyeti üzerine 2020 yılında düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlar arasında yer almış ve birkaç saat sonra serbest bırakılmıştı.

2 YIL ÖNCE SUİKAST GİRİŞİMİ

İş adamı Nihat Karaarslan, 2022 yılında Ankara'daki ofisinin çıkışında silahlı saldırıya uğramış, saldırıda son anda kurtulurken mermiler arabasına isabet etmişti. Karaarslan'ın adliyeye giderek şikayetçi olduğu ve savcılığın talimatıyla açılan soruşturma kapsamında Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çalışma başlattığı öğrenildi. Organize polisi, suikast girişiminde bulunan 4 kişiyi tespit etmesinin ardından gözaltına aldığı ve zanlıların çift plaka kullandığı ortaya çıkarmıştı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110240)
05 Temmuz 2024 Cuma 12:34
mesleği ne nihat beyin kaç kişi yanında çalışıyor iş yeri ne üzere kimse bilmiyor ;
oturup pekere ve cumhurbaşkanı yardımcısı cevdet beye sosyal medyadan saldırıyor başka icraatını yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110216)
03 Temmuz 2024 Çarşamba 23:48
Nihat karaaslan ne iş yapıyor iş adamı deniyor?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110209)
03 Temmuz 2024 Çarşamba 19:00
Bingöllü çok ünlü birileri yapmış olabilir.daha öncede bu adam hedef alındı.emniyet Sinan Ateşi nasıl çözdüyse bunuda çözecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110203)
03 Temmuz 2024 Çarşamba 16:33
çok geçmiş olsun.
05.07.2024
19:20
Bingöl`de 2 tarla içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de 2 tarla içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Genç ilçesinde 2 tarla içinde 42 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
05.07.2024
18:56
Otomobil karşı şeride uçtu: 5 yaralı
Otomobil karşı şeride uçtu: 5 yaralı
Bingöl-Elazığ yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce refüje çarptı ardından karşı şeride uçtu. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
05.07.2024
15:33
Bingöl`de trafik denetimleri sürüyor
Bingöl'de trafik denetimleri sürüyor
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce trafik denetimleri aralıksız bir şekilde devam ediyor.
05.07.2024
13:12
Muhtar:
Muhtar: 'Kaymakam Bey'i biz davet ettik, konu yanlış anlaşıldı'
Gözütok Muhtarı Buketçi: 'Sayın Kaymakamımız da iyi niyet ve samimiyetiyle her köye koşmaya, talepleri karşılamaya, davetlere icabet etmeye gayret gösteriyor. Bir usul hatası düşünülebilir ama tamamen iyi niyetle gerçekleşen bir programdır.'
05.07.2024
12:03
Bingöl Belediyesi`nden milli maç hazırlığı
Bingöl Belediyesi'nden milli maç hazırlığı
Cumartesi saat 22.00'da oynanacak Türkiye-Hollanda maçı için Bingöl Belediyesi Hizmet Binası önünde dev ekran kurularak milli maç izletilecek.
05.07.2024
11:27
Köylü kendi imkanıyla sondaj vurdu, açılışı kaymakam yaptı!
Köylü kendi imkanıyla sondaj vurdu, açılışı kaymakam yaptı!
Bingöl'de ironi bir vaka yaşandı! Genç ilçesine bağlı bir mezrada yaşayan vatandaşlar, kendi imkanlarıyla 100 metrelik sondaj vurup içme suyunu kavuştu. Açılışa Kaymakam da katıldı!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın