KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Nema ödemeleri yarın başlıyor

Nemada sekizinci taksit ödemeleri yarın başlıyor. Sekizinci taksit ödemesi yedinci taksite göre yüzde 5.5 daha fazla olacak. Hesap numarasına göre ödeme takvimi şöyle:

Nema ödemeleri yarın başlıyor
07 ARALIK 2005 ÇARŞAMBA 15:18
0
1717
0
AA aa
Nemada sekizinci taksit ödemelerinin yarından itibaren başlaması öngörülürken, bu taksitin bir öncekine göre yaklaşık yüzde 5.5 zamlı olması bekleniyor. Yaklaşık 4.3 milyon hak sahibine 1.2 milyar YTL ödeme yapılması hedefleniyor.

Üç aylık enflasyon ve yıllık yüzde 5'lik rakamın üç aya tekabül eden kısmının eklenmesi ile birlikte sekizinci taksit ödemesi yedinci taksite göre yüzde 5.5 daha fazla olacak.
 
Yedinci taksitte 1000 YTL alan hak sahibine bu kez 1055 YTL, 500 YTL alan hak sahibine ise yaklaşık 527.5 YTL ödenecek. Sekizinci taksit ödemeleri kapsamında yaklaşık 4.3 milyon hak sahibine 1.2 milyar YTL ödeme yapılması hedefleniyor. Ancak yaklaşık 1.5 milyon kişi nema kredisi kullandığı için doğrudan 2.8 milyon hak sahibi 8'inci taksit ödemesi alacak.
 
Bu arada, kasım ayı sonuna kadar Hazine tarafından hak sahiplerine ödenen ana para ve nema ödemeleri tutarının da yaklaşık 9.6 milyar YTL'yi bulduğu ifade ediliyor.
 
Ödemeler yarın başlıyor
 
Kişisel başvurularda tasarrufu teşvik hesap numarası sonu 9 olanlar parasını yarın alabilecek.
 
Tasarrufu teşvik hesap numarasının son hanesine göre ödeme takvimi şöyle:

  • 8 olan hak sahiplerine 9 aralık 2005,
  • 7 olan hak sahiplerine 12 aralık 2005,
  • 6 olan hak sahiplerine 13 aralık 2005,
  • 5 olan hak sahiplerine 14 aralık 2005,
  • 4 olan hak sahiplerine 15 aralık 2005,
  • 3 olan hak sahiplerine 16 aralık 2005,
  • 2 olan hak sahiplerine 19 aralık 2005,
  • 1 olan hak sahiplerine 20 aralık 2005 tarihlerinde ödeme yapılacak.
     
    Zorunlu tasarruf sekizinci taksit nema ödemeleriyle ilgili toplu başvurular 14 kasımda başlamıştı.

  • HABER7

    YORUM YAZIN
    Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
    Değiştir
    Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
    Kodu Girin
    Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
    12.06.2026
    23:10
    HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
    HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
    HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
    12.06.2026
    21:00
    Bingöl`e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
    Bingöl'e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
    2026 yılı KÖYDES ödenekleri açıklandı. Bingöl ve ilçelerine toplam 174 milyon 355 bin 330 TL kaynak ayrılırken, ödeneklerin yüzde 25'inin İl Özel İdaresi ortak alım giderleri için kesileceği bildirildi.
    12.06.2026
    20:21
    Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
    Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
    Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bingöl, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
    12.06.2026
    20:19
    Açıkbaş`a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
    Açıkbaş'a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
    Bingöl'de uzun yıllar sivil toplum alanında aktif rol üstlenen, toplumsal uzlaşıya sunduğu katkılarla tanınan ve geçtiğimiz yıl kanser tedavisi görürken vefat ederek kenti yasa boğan eski Bingöl Kent Konseyi eski başkanı merhum Orhan Açıkbaş, düzenlenen anlamlı bir programla anıldı.
    12.06.2026
    19:35
    Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
    Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
    Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
    12.06.2026
    19:34
    Bingöl Balı Üreticileri Birliği`nden Solhan Belediyesi`ne Ziyaret
    Bingöl Balı Üreticileri Birliği'nden Solhan Belediyesi'ne Ziyaret
    Bingöl Balı Üreticileri Birliği yönetimi, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı ziyaret ederek Bingöl balının geleceği, üreticilerin talepleri ve sektörde yaşanan sorunları görüştü.
    Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
    ©Copyright 2017
    Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın