KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Narin Güran'ın adli tıp ön raporu çıktı!

Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin adli tıp ön raporu belli oldu. Rapora göre, Narin'in boynunda boğulma izine rastlanırken, ayağında ise kırık olduğu tespit edildi.

Narin Güran`ın adli tıp ön raporu çıktı!
09 EYLÜL 2024 PAZARTESİ 01:39
1
1104
1
AA aa

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'dan acı haber geldi. 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin'in cansız bedeni, köyden 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu.

MAHALLEYE GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI 

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in bir çuval içinde, üzeri taş ve dallarla kapatılarak gizlenmiş halde bulunduğunu belirtti. Mahalleye giriş-çıkışlar yasaklanırken, Narin'in bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

GÖZALTI SAYISI 24'E ÇIKTI

Soruşturmayı yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, bir Cumhuriyet başsavcıvekili ve 3 Cumhuriyet savcısını görevlendirirken, aralarında Narin'in ailesinin de bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve tutuklanan amcası S.G'nin eşinin de bulunduğu öğrenildi.

İki ağabeyden birinin daha önce gözaltına alınan ve kolundaki ısırık izi İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan işlemlerde Narin Güran'a ait olmadığı belirlenerek serbest bırakılan E.G. (18) olduğu öğrenildi.

Şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Bakan Tunç yaptığı paylaşımda 1 kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı ve yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Soruşturmanın bu aşamasında gözaltına alınan kişilerin ifade işlemleri devam etmektedir. Her ayrıntı tek tek titizlikle incelenmekte olup, elde edilen deliller doğrultusunda 1 kişi daha gözaltına alınmış, soruşturmada gözaltındaki kişi sayısı 24'e yükselmiştir. Bu acı olayın aydınlatılması ve gerçeklerin ortaya çıkarılması için tüm ayrıntıların üzerine kararlılıkla gidilmektedir. Narin evladımızın ölümüne sebep olan ya da olanlar, adalet önünde hesap vermekten kaçamayacaktır”

AMCANIN ARACI YENİDEN İNCELEMEYE ALINDI

Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran'a ait olan ve Narin'e ait DNA'nın tespit edildiği otomobil ise, incelenmek üzere jandarma tarafından tekrar götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

ÖN RAPOR: BOYNUNDA BOĞMA İZİ, AYAĞINDA KIRIK VAR

Adli Tıp Kurumu'ndan gelen ön raporun detayları ise belli oldu. Rapora göre Narin'in boynunda boğma izi bulunduğu, 15 gün suda kaldığı ve ayağında kırık olduğu tespit edildi.

OTOPSİ SONA ERDİ

13 uzman ekip tarafından 10 saat süren otopsi sona erdi. Narin'in naaşı Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak doğduğu ve öldürüldüğü köyde toprağa verilecek.

 

 

Kaynak: Ensonhaber

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111436)
09 Eylül 2024 Pazartesi 11:18
küçücük kızdan ne istediniz. bunu yapanlar kesinlikle idam edilmelidir
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın