KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ekim 2024 Cuma
°C

Muhtar: 'Kaymakam Bey'i biz davet ettik, konu yanlış anlaşıldı'

Gözütok Muhtarı Buketçi: 'Sayın Kaymakamımız da iyi niyet ve samimiyetiyle her köye koşmaya, talepleri karşılamaya, davetlere icabet etmeye gayret gösteriyor. Bir usul hatası düşünülebilir ama tamamen iyi niyetle gerçekleşen bir programdır.'

Muhtar:
05 TEMMUZ 2024 CUMA 13:12
7
2343
5
AA aa

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Gözütok köyü Hoşek mezrasında, köy sakinlerinin kendi imkanlarıyla 100 metrelik bir sondaj çalışması sonucunda içme suyuna kavuşmaları dolayısıyla program düzenlendi. Programa Kaymakam Muhammet Güzel, İlçe Jandarma Komutan vekili Beyazıt Bestami Uyan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz, İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya ve İlçe Orman İşletme Şefi Çetin İnan katıldı.

Programın ‘usul hatası' bakımından eleştirisel olarak haberlere yansıması üzerine Gözütok Köyü Muhtarı Abdulselam Buketçi açıklamada bulundu.

KAMUDAN TALEBİMİZ OLMADI! YANLIŞ ANLAŞILMA OLSUN İSTEMİYORUZ

Sondaj çalışmasına dair kamudan herhangi bir taleplerinin olmadığını, kendi imkanlarıyla bu suyu çıkardıklarını ifade eden Muhtar Buketçi:

“Kendimiz çalışmayı yapıp suyu çıkardık. Bu vesileyle de Sayın Kaymakamımızı köyümüze davet ettik. Kendisi de tamamen iyi niyet ve samimiyetiyle davetimize icabet etti, kaynakların sınırlı olduğu bu dönemde böylesi bir hizmeti kendi imkanlarımızla kazandırmış olmamızdan da gurur duydu, teşekkür etti. Bu vesileyle köyümüzün ihtiyaçları hususunda da istişarelerimiz oldu. Kendisi de imkanlar dahilinde tüm köylerin sıkıntılarını çözme gayretinde olduğunu belirtti. Malumunuz kaynaklar sınırlı, talepler sınırsızdır. Bölgemizde herkesin birtakım beklentileri vardır, olacaktır da. Sayın Kaymakamımız da iyi niyet ve samimiyetiyle her köye koşmaya, talepleri karşılamaya, davetlere icabet etmeye gayret gösteriyor. Bir usul hatası düşünülebilir ama tamamen iyi niyetle gerçekleşen bir programdır. Konunun özeti budur. Bu hususta yanlış anlaşılmaların düzeltilmesini istiyorum” dedi.

 

ÖNCEKİ HABER

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110276)
08 Temmuz 2024 Pazartesi 23:10
Kaymakam her yere ulaşmanın gayretinde , Genç ilçemiz kendisiden Razı Allah ta ondan razı olsun inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110253)
06 Temmuz 2024 Cumartesi 15:50
İlginç bir haber, bir köy halkınin kamudan talebi olamaz mı, kamu demek sadece asker polis hukuktan mi ibarettir. Niçin yanlış anlaşılma olmuş bunu anlayamıyorum. Köy halkı hizmet talebinde bulunmuş diye mi dedikodu çıkmış...!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110247)
05 Temmuz 2024 Cuma 15:22
Keşke Bingölonline Genç ilçesinin okullarda sözde verilen eğitimin seviyesini de gündeme getirseydiniz. Yıl boyunca kendince eğitim verdiğini sanan öğretmenler sözüm ona sendika tarafından atanan Okul Müdürlerinin okullarınızdaki durum nasıl diye bir soru sorsaydınız. Egosu tavan yapmış öğretmenlik mesleğini sıradanlaştıran eğitim camiasınıda gündeme getirseydiniz. Ülke sıralamasında eğitim ve zeka konusunda 81. durumda olan sevgili memleketiminde durumunu sorsaydınız. İyi tatiller eğitim verdiğini sanan ruhsuz eğitimciler iyi tatiller
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110261)
07 Temmuz 2024 Pazar 17:37
@Misafir Kullanıcı Bir konuda haksızsın. niye diye soracak olursan genç'te okul var ama öğretmen yok. Devlete külfet oluşturmaktan baska birşeye yaradıkları yok. Asil bir mesleğini ne hale getirdiler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110245)
05 Temmuz 2024 Cuma 14:02
Herşeyi niye devlletten bekliyoruz ki. Köylünün kendi imkanları olmasa amenna. Harcamaya gelince nerde bu devlet nerde bu millet diye nara atılıyor. Üstümüz başımız o biçim arabalarımız o biçim, evlerimiz o biçim. Biz aslında hayatı bedavaya getirmeye çalışıyoruz. Devlete zerre kadar faydamız yok ama devletin gözü kulağı burda olsun. Bu ne mantık
04.10.2024
17:05
Bingöl`de ekmeğe zam! Pazartesi başlıyor…
Bingöl'de ekmeğe zam! Pazartesi başlıyor…
Bingöl'de fırıncı esnafının 3 ay önce alındığı belirtilen ekmek rayici, 'üretim maliyetleri arttı' denilerek pazartesi itibariyle uygulanmaya başlanacak. Pide ekmek 14 TL, somun ekmek 8 TL'den satılacak.
04.10.2024
16:56
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
İl Jandarma Komutanlığı, ele geçirilen uyuşturucu miktarını paylaşıp 3 şahıs hakkında adli işlemlere başlandığını, 2 kişinin de ruhsatsız silah bulundurmaktan yakalandığını duyurdu.
04.10.2024
16:26
Hülakü, Sayıştay Raporu`na dikkat çekip yanıt istedi
Hülakü, Sayıştay Raporu'na dikkat çekip yanıt istedi
Bingöl Üniversitesi 2023 Yılı Sayıştay Raporu'nda tespit ettikleri bulgulara dikkat çeken ve Meclis'e soru önergesi vererek yanıtı Bakan Tekin'den isteyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü: 'Kamu İhale Kanunu'nun ilgili maddesi istismar edilerek aynı firmaya farklı teknik özellikteki işlerin adeta ısmarlanarak verilmesi sorgulanmayı gerektiren, şeffaflığa ve usule aykırı bir işlem olarak karşımıza çıkmaktadır' dedi.
04.10.2024
15:12
Bingöl`de ‘Havacılık Sektöründe Ar-Ge ve Üniversite-Sanayi İş birliği` semineri
Bingöl'de 'Havacılık Sektöründe Ar-Ge ve Üniversite-Sanayi İş birliği' semineri
Lift Up programı kapsamında, öğrencilerin TUSAŞ bünyesinde çeşitli eğitim ve staj imkânlarından faydalanarak sektördeki yenilikçi süreçleri yakından tanıma ve pratik deneyim kazanma fırsatına sahip olduklarını belirten Dr. Demir, öğrencilerin, TUSAŞ'ın projelerine doğrudan katkı sağlayarak mühendislik becerilerini geliştirme şansı elde edebileceğini vurguladı.
04.10.2024
14:54
Bingöl`de Dünya Yürüyüş Günü etkinliği
Bingöl'de Dünya Yürüyüş Günü etkinliği
Bingöl'de 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü nedeni ile yürüyüş etkinliği düzenlendi.
04.10.2024
14:48
Bingöl`de Yusuf Harputi Türbesi çevre düzenlemesi yapıldı
Bingöl'de Yusuf Harputi Türbesi çevre düzenlemesi yapıldı
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde bulunan Yusuf Harputi Türbesinin çevre düzenlemesi, kaymakamlık tarafından yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın