KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Milan baros: iki hafta sonra geliyorum

Galatasaray'ın Çek futbolcusu Milan Baros, 7 hafta önce geçirdiği ameliyatın ardından tedavisinin sürdüğünü, ancak 2 hafta sonra takıma katılabileceğini söyledi.

Milan baros: iki hafta sonra geliyorum
03 MART 2010 ÇARŞAMBA 09:32
0
1451
0
AA aa

Baros, Galatasaray TV'de ''Son Pas'' programının konuğu oldu ve soruları yanıtladı. Almanya'da yaklaşık 7 hafta önce bir operasyon geçirdiğini ve ardından Türkiye'ye döndüğünü anlatan Baros, ''Tedavim sürüyor. Şu anki durumuma göre 2 hafta sonra takıma katılabilirim. Antrenmanlara başladım. Fiziksel olarak hazır olmam lazım. İki hafta sürecek çalışmaların ardından, takımla birlikte çalışabilirim'' dedi.

Futboldan 4 aydır uzak olduğunu kaydeden Baros, ''Futbolda güven çok önemli. O güvenin tekrar kazanılması gerekiyor. Jo ve Dos Santos'un bugün için gösterdikleri performans çok iyi düzeyde. Belki ilk zamanlar yedek oturabilirim. Bu benim için önemli değil. Önemli olan takımın başarısı. Bu sezon bana ne zaman forma şansı gelirse, takım için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Gelecek sezon da en iyi şekilde performansımı sürdürmek istiyorum'' diye konuştu.

Takımın yeni transferleriyle ilgili görüşleri sorulan Çek futbolcu, şunları kaydetti:

''Bu transferler arasından en çok Lucas Neill'i tanıyorum. İngiltere'de karşılıklı oynadık. Gayet iyi bir defans oyuncu. Çok güçlü ve ayrıca çok tecrübeli. Takıma katıldığından itibaren yediğimiz gol oranı düştü. O yüzden çok önemli bir transfer. Dos Santos çok genç, ama çok yetenekli, çok süratli, kabiliyetli bir futbolcu. Bunu da zaten son oynadığı maçta gösterdi. Jo, belli bir zaman oynamadı. Mutlaka güvenini kazanması gerekiyor. Son maçta penaltıdan bir gol attı. Umarım güvenini kazanmasında yardımcı olacaktır. Jo çok kaliteli bir futbolcu.''

Milan Baros, oynamadığı dönemdeki Galatasaray'ı değerlendirmesi istendiğinde, ''Forvetsiz geçirdiğimiz dönemi çok fazla seyredemedim. Tedavim için Almanya'daydım, ama özellikle Arda'yı kutlamak istiyorum. Arda'nın kendi pozisyonu değil, ama forvette oynadığı zamanlarda çok iyi işler yaptı. Genelde kendisi forvet arkası veya kanatlarda oynadığında daha başarılı olan bir futbolcu. Orada da birçok gol attı. Forvetsiz oynadığımız dönemde bile ligde hiç maç kaybetmedik. O yüzden ben de o dönemi çok iyi geçirdiğimizi düşünüyorum'' diye görüş belirtti.

''FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAMAK İSTERİM''

Sarı-kırmızılı futbolcu, fiziksel olarak kendisini hazır hissetmesi halinde, Fenerbahçe maçında forma giymek istediğini söyledi.

Her futbolcunun, bu tip maçlarda oynamak isteyeceğini, Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının da dünya derbilerinden biri olduğunu dile getiren Baros, ''Ben de oynamak istiyorum. Antrenmanlara başlayacağım, sonra güvenimi kazanmam ve ayağımla ilgili kafamda hiçbir soru işaretinin kalmaması lazım. Fiziksel olarak kendimi hazır hissedersem, o maçta oynamak isterim'' dedi.

Bir forvet oyuncusunun kendisine güvenmesi gerektiğini, bunun da oynayarak elde edilebileceğini ifade eden Baros, ''Lyon'da tek forvetli sistemde oynuyorduk. Oradaki hocamız Benzema'yı tercih ediyordu. Yedek oturduğum için kendine güven konusunda sıkıntılar oluyordu, ama Galatasaray'a geldiğim zaman oynamaya başladım. Gollerimi atacağımı biliyordum. Bir forvet olarak güveninizi kazanmanız çok önemli, ama golleri tamamen kendinize mal edemiyorsunuz, çünkü bu bir takım oyunu. Geçen sene 20 gol attım. Tek başına bunu atamazsınız, mutlaka takımın yardımı olması gerekiyor'' diye konuştu.

Türkiye'de olmaktan ve Galatasaray forması giymekten mutluluk duyduğunu, taraftarın kendisine duyduğu sevginin de farkında olduğunu anlatan Baros, ''Kasımpaşa maçında, oynamamasına rağmen taraftarın her golden sonra kendisi lehine tezahüratta bulunduğu'' hatırlatıldığında, şu karşılığı verdi:

''Taraftarların size bu kadar bağlı olması ve desteklemesi, bir futbolcu için çok özel ve önemli bir duygudur. Bu yüzden taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Taraftarın sizi desteklemesi için iyi bir performans göstermeniz ve işinizi iyi yapmanız gerekir. Bu, Galatasaray'da forma giydiğim  sürede işimi iyi yaptığımı gösteriyor. Bir an önce takıma geri dönmek istiyorum. Hem ben, hem de takım arkadaşlarım sezon sonunda bir şampiyonluk yaşayıp, taraftarımızı gururlandırmak istiyoruz. İnanılmaz bir taraftar grubuna sahibiz. Her maçta bizi destekleyen, bizim yanımızda olan bir taraftar grubumuz var. Biz de onlara sezon sonunda bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz.''

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın