2003 yılında Genç ve Bingöl ovasını hâkim bir tepeden gören Sürekli Köyü girişinin seyir terası olarak kullanılabilmesi için Genç Kaymakamlığı tarafından düzenlemeler yapılıp, 3 adette kamelya kuruldu. Seyir terasına yapılan çalışmalar, aynı yıl Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan'ın katıldığı bir programda ziyaret edilmiş ve katılımcıların yoğun övgülerine mazhar olmuştu.
Açılışın ardından vatandaşların yoğun akınına uğrayan, gelin ve damatların hatıra fotoğrafı çekmek için ilk durakları olan Sürekli köyü seyir terası, bugünlerde duyarsız piknikçiler ve her gece alkol kullanan vatandaşlar yüzünden çöplüğe dönmüş durumda.
“KÖYLÜLER RAHATSIZ”
Yapılan hizmetin önemli olduğunu ancak ileriki süreçte amaçtan sapan durumlardan rahatsızlık duymaya başladıklarını belirten Sürekli köyü sakinleri: “Köyümüz girişinde yapılan kamelyalar ilk etapta amacına göre kullanıldığı için hepimiz memnunduk. Ancak daha sonra burayı seyir teras alanı dışında kullanan vatandaşlar gelip piknik yapmaya başladı. Yaktıkları ateşler ortalığa saldıkları çöpler burayı adeta bir çöplük alanına çevirdi. Bunun yanı sıra içki içen bazı kişiler köylülerimize rahatsızlık veriyorlar. Burası bir piknik alanı değil ilçemiz ve Bingöl ün birçok noktasındaki harika manzaranın görülebildiği bir seyir terası. Ama maalesef çoğu vatandaş burayı amacı dışında kullanmaya başladı. Çoğu vatandaşlar akşam saatlerinde gelip buralarda alkol ve uyuşturucu alıp çevreyi rahatsız etmeye başladı. Köyümüzün hemen girişinde yapılan bu alana bizler gidemez olduk. Buraya gelenlere gösterdiğimiz tepkide ‘Burayı devlet yaptı siz karışamazsınız' tepkisiyle karşılaştık. Durum böyle devam ederse ve herhangi bir önlem alınmazsa yetkililerden köyümüzde yapılan kamelyaları kaldırmalarını isteyeceğiz” ifadelerini kullandılar.