KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Memurlara ek ödeme tamam

Ek ödeme alamayan memurlara Ocak ayından itibaren 40 YTL, Temmuz'dan itibaren de 40 YTL ilave ödeme yapılmasını öngören kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
    
Kanuna göre, ek ödeme alamayan kurumlarda çalışan memurların maaşlarına 2006 Ocak'tan itibaren her ay 40 YTL, Temmuz'dan itibaren de 40 YTL daha olmak üzere toplam 80 YTL ek ödeme yapılacak.

Memurlara ek ödeme tamam
22 MART 2006 ÇARŞAMBA 10:18
0
1867
0
AA aa
Ek ödeme alacak olanlar şunlar:
    
Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay, Yüksek Seçim Kurulu, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, AB Genel Sekreterliği, Diyanet İşleri Başkanlığı, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı ile bağlı kuruluşları, Türk Patent Enstitüsü Başkanlığı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı, Yükseköğretim Kurulu, üniversiteler ile yüksek teknoloji enstitüleri, Emniyet, DSİ, Karayolları, Tapu ve Kadastro, Orman, Tarım Reformu, Petrol İşleri, SHÇEK, Basın-Yayın ve Enformasyon, Gençlik ve Spor, Vakıflar, Sivil Havacılık, Devlet Opera ve Balesi, Devlet Tiyatroları, Elektrik İşleri Etüt İdaresi, İller Bankası, Türkiye ve Orta-Doğu Amme İdaresi Enstitüsü, Maden Tetkik ve Arama genel müdürlükleri, il özel idareleri ve belediyeler ile bunların bağlı kuruluşları, il özel idareleri ve belediyelerin kurdukları mahalli idare birlikleri ile Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nün merkez ve taşra teşkilatı kadrolarında yer alanlar ile subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaşlar.
    
Sendikalı kamu görevlilerine, üyelik kesintisi yapılan her ay için 5 YTL tutarında sendika ödeneği verilecek.
    
Aile yardımı ödeneği gösterge rakamı, 1.500'e çıkarılacak. Böylece aile yardımı ödeneği, 10 YTL artırılacak.
    
Din ile emniyet hizmetleri tazminat gösterge rakamları da yükseltilecek. Buna göre, ek ödemenin yanı sıra, polis ve din görevlilerinin maaşlarında aylık ortalama 100 YTL'lik daha artış yapılacak.
    
Kamu kurum ve kuruluşlarında mimar, mühendis ve teknik hizmetler kadrosunda bulunan ve açık mahallerde fiilen çalışan personele, kurum ayrımı yapılmaksızın, ayda yaklaşık 90 YTL ek özel hizmet tazminatı verilecek.
    
Öğretmenlerin ek ders ücretleri de 3.6 YTL'den 5 YTL'ye çıkarılacak.

(mynet)
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın