KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2026 Cuma
°C

'Meira kadar isterim!'

Galatasaray'da Servet Çetin sıkıntısı yaşanıyor...

`Meira kadar isterim!`
16 ARALIK 2008 SALI 10:35
0
1154
0
AA aa
Yıllık 1.1 milyon Euro alan milli futbolcunun, sarı kırmızılı yöneticilerden, Portekizli futbolcuya ödenen 1.7 milyon Euro'yu talep ettiği ve "Beşiktaş derbisinden sonra görüşelim" dediği öğrenildi.

Galatasaray'da Servet Çetin sıkıntısı yaşanıyor. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre;  Avrupa'nın ünlü kulüplerini peşinden koşturan milli stoperin 2010 yılında sona erecek sözleşmesini 2012'ye kadar uzatmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, fiyat artırımına gitti. Ancak, ilk etapta istenilen sonucu alamadı.

Borussia Dortmund ve Marsilya'nın transfer teklifinde bulunduğu Servet Çetin, yıllık 1.1 milyon Euro olan ücretini 1.4 milyon Euro'ya çıkarma teklifinde bulunan Sarı kırmızılı Yönetimi'ne, "Ancak Meira'nın aldığı parayı (1.7 milyon Euro) verirseniz sözleşme uzatmaya razı olurum" karşılığını verdi.

İLK ADIM ATILDI!


Sarı kırmızılı kulübün futbol komitesi, 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Servet Çetin'in sözleşmesini uzatmak için ilk adımı attılar. Başkan Adnan Polat'ın kadroda tutulmasını istediği milli futbolcunun menajerine teklif iletildi. Menajer Mitat Halis'e yeni sözleşmenin şartlarını sunan sarı kırmızılılar, yıllık 1.1 milyon Euro alan Servet'in ücretini 1.4 milyon Euro'ya çıkarmayı teklif etti.

Galatasaray Yönetimi'nin ilk girişiminde istediği sonucu alamadığı ve tarafların Beşiktaş derbisi sonrası masaya oturacakları öğrenildi. Avrupa hasretiyle yanıp tutuşan Servet'in, "Beşiktaş maçından sonra devre arası var.Görüşmeyi bu dönemde yapalım" karşılığını verdiği belirtildi.

Servet Çetin'in G.Saray'da kalmak için de bir şart öne sürdüğü ifade edildi. Yöneticilere haber gönderen milli yıldızın, "Eğer anlaşabilirsek sözleşmemi uzatabiliriz. Bunun için tek şartım var. Takım arkadaşım Fernando Meira'nın aldığı parayı istiyorum. Yani ücretimin yıllık 1.7 milyon Euro'ya çıkarılmasını talep ediyorum" dediği öğrenildi.

habertürk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.07.2026
18:42
Yeşilay Bingöl`den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın