KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Lidere mağlup oldular

Solhanspor, mücadele ettiği Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B Grubu 19'ncu hafta müsabakasında konuk olduğu Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyesi takımına 3-1 mağlup olup ikinci yarıda ilk mağlubiyetini alarak 3'üncü sıraya geriledi.

Lidere mağlup oldular
04 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ 19:11
0
1670
0
AA aa

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, ligin 18'inci haftasında karşılaştığı Gümüşhane temsilcisi Torul Gençlik Voleybol takımını mağlup edip ikinci yarıda çıktığı karşılaşmalarda galibiyet serisini devam ettirirken Erzurum'da karşılaştığı lider Palandöken Belediyesi voleybol takımına 3-1 mağlup olarak 2'nci yarının ilk mağlubiyetini aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B grupta mücadele eden Bingöl'ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, 2018-2019 sezonunda mücadele ettiği 17 haftada maç eksiğiyle 13 galibiyet ve 4 mağlubiyet sonrasında 19'uncu hafta müsabakasında Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyesi takımına konuk oldu. Geçtiğimiz sezonlarda Palandöken deplasmanında tek mağlubiyeti bulunan temsilcimiz bu karşılaşma ile 4 karşılaşmadan ikisi mağlubiyet ile sonuçlanmış oldu.

3 Şubat 2019 Pazar günü Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B grup 19'uncu hafta müsabakaları oynandı. Temsilcimiz Solhanspor, Lider Palandöken Belediyesi voleybol takımı ile Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu'nda saat: 14.00'da karşılaştı.

Erzurum'da oynanan karşılaşmanın ilk setini: ev sahibi palandöken 25-23 ve ikinci seti ise 25-22 kazanarak skorda 2-0 üstünlük sağladı. Karşılaşmanın 3'üncü setini temsilcimiz 25-23 kazanırken ev sahibi ekip 4'üncü seti ise 25-15 kazanarak karşılaşmayı 3-1 galip tamamladı.

Bu karşılaşma ile ligde oynadığı 18 karşılaşmada 13 galibiyet ve 5 mağlubiyet alan temsilcimiz, maç eksiğine rağmen 39 puanla 3'üncü sıraya yer alıyor.

Karşılaşmada özellikle bayrak hakemlerin yanlış kararları başhakemin de kararı ile skoru etkiledi.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız tarafından tahsis edilen araçlar ve bireysel olarak giden taraftar desteği ile mücadele eden Solhan ekibi, karşılaşmadan istediği sonucu alamadı. Karşılaşma boyunca takımı yalnız bırakmayan ve desteğini son sayıya kadar sürdüren taraftar, karşılaşma sonunda sporcuları tribüne davet edip teselli edip salonda temizlik de yaptıktan sonra ayrıldılar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın