KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2025 Salı
°C

Kürük hattı yenileniyor

19 Eylül’de boru alım ihalesinin, 20 Eylül’de ise yapım işleri ihalesinin yapılacağını belirten Kalkınma Bakanı Yılmaz, Adaklı ilçesinde Anadolu Lisesi yapılacağı müjdesini de verdi.

Kürük hattı yenileniyor
15 AĞUSTOS 2013 PERŞEMBE 11:30
0
1787
2
AA aa

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kürük isale hattının heyelandan zarar gören ve tehlike arz eden 11 kilometrelik kısmının yenilenme ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi. 19 Eylül 2013 tarihinde boru alım ihalesi, 20 Eylül 2013 tarihinde ise yapım işleri ihalesi yapılacak.

11 KİLOMETRELİK GÜZERGÂH YENİLENECEK

Hattın yenilenmesi için bakanlığına yapılan teklifin uygun görüldüğünü bildiren Bakan Yılmaz, hattın yenilenmesi ödeneğinin yatırımları hızlandırma ödeneğinden karşılanacağını söyledi.

Hattın yenilenme ihalesinin DSİ Genel Müdürlüğü'nce yapılacağını kaydeden Bakan Yılmaz, “Bu kapsamda; 19 Eylül 2013 tarihinde boru alım ihalesi, 20 Eylül 2013 tarihinde ise yapım işleri ihalesi yapılacaktır. Proje kapsamında kaptaj yapıları ile birlikte değişik çaplarda PE boru ile yaklaşık 11 kilometre isale hattı, drenaj yapıları, istinat duvarı maslak yapıları ile vantuz ve tahliye yapılarının inşa edilecektir” dedi.

“Bu projenin bitirilmesiyle su kesintisi giderilmiş olacağına dikkat çeken Bakan Yılmaz: “Bingöl belediyemizin alternatif su çalışmaları da devam etmektedir. Tüm çalışmalarımız Bingöl de bir daha su sıkıntısının yaşanmaması. Projede emeği geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, DSİ Genel Müdürlüğü'ne, Bingöl Milletvekili Sayın Prof. Dr. Eşref Taş'a ve Belediye Başkanı Sayın Serdar Atalay'a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ADAKLI'YA ANADOLU LİSESİ MÜJDESİ

Bakan Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada Adaklı ilçesinde Anadolu Lisesi'nin de yapılacağını duyurdu.

İlçeye 16 derslik Anadolu Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun yapılacağını ifade eden Bakan Yılmaz, yapının TOKİ tarafından ihale edileceği ve yapım ihalesinin ise 17 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşeceğini belirtti.

Bakan Yılmaz, ilçeye yapılacak olan Anadolu Lisesi'nin ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
abdullah (@Misafir_14993)
17 Ağustos 2013 Cumartesi 17:07
altta yorum yazan arkadaş çok haklı..su yok boru var..neden şehir suyu köy ve ilçelere veriliyo..bundan kim rant kopardı..köylü içme suyunu bahçeye veriyo..biz merkezde sussuz kalıyoruz..allah ..... versin..bizi maffettiniz bu sussuzlukla..allah aşkına biri bunları görevden alsın..kalkınma bakanıymış ? belediye başkanıymış ? size oy vermediğim için vicdanen rahatım..size oy verenlerde arkanızdan iyi konuşuyor..ama siz bir çay ısmarladığınızda farklılaşıyorlar...?
anti yılmaz (@Misafir_14957)
15 Ağustos 2013 Perşembe 23:21
SAYIN BAKANIM OLMAYAN SUYUN BOŞ BORUSUNU ÇEKMENİZ NEYE YARAYACAK BIRAKIN HALKI KANDIRMAYI 2 AYDIR MUSLUĞUMDAN ŞEBEKE SUYU AKMAMIŞ.SİZ BIRAKIN BORU DÖŞEMEYİ MEMLEKETE GELEN SUYUN HACMİNİ ÇOĞALTMAYA ÇALIŞIN.YOKSA BORU DÖŞEMEKLE BU SORUN ÇÖZÜLMÜYOR.BİR KÜRÜK SUYUDUR İÇİNE ETİNİZ NE KÖY BIRAKTINIZ NE İLÇE HEPSİNE VERDİNİZ MİLET BAĞ BAHÇE YETİŞTİRİRKEN MEMLEKET SUSUZLUKTAN KIRILIYOR.EN ÇOK TUHAFIMA GİDENDE HERKES BU SORUNDAN MUNZARİPKEN BİR TANE YORUM YAZAN YOK DEMEKİ MUHTEHAKIZ SUÇ SİZİN DEĞİL BİZ HALKTA.İNŞALLAH SANDIKBAŞINDA BUNU KİMSELER UNUTMAZ
18.03.2025
02:53
AB`de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros`larda….
AB'de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros'larda….
Zincir market devi Migros'un Bingöl Valiliği ile sürdürülebilir üretimi ve markalaşması için el ele verdiği Bingöl balı için ilk resmi dolum süreci gerçekleştirildi. Bingöl'ün eşsiz doğasında üretilen ve Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak uluslararası düzeyde koruma altına giren Bingöl balı, Türkiye'nin dört bir yanında satılmaya başlanacak.
18.03.2025
02:52
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Memur anne ve babalar, çocukları ilkokula başlayana kadar yarı zamanlı çalışabilecek. Kanunda yer alan bu hakkın uygulanabilmesi için hükümet 'Aile Yılı' kapsamında yeni bir yönetmelik hazırlıyor. Taslağa son halini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verecek.
18.03.2025
02:51
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorları mercek altına alan Gelir İdaresi Başkanlığı, 15 milyar TL'lik kazancın gizlendiğini ortaya çıkardı. Yapılan denetimlerde gizlenen paralar, sekreter veya eski eşlerin hesaplarında yakalandı. Maliye'ye yakalanan doktorların çoğu uzlaşmayı tercih etti.
18.03.2025
02:48
Bingöl İHH`dan Ramazan yardımları
Bingöl İHH'dan Ramazan yardımları
'Ramazan Kardeşliğe Çağrı' sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık bin aileye gıda kartı dağıtımı yapacak.
18.03.2025
02:47
Bingöl`de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sıkıntısı yaşayan bir mahalle, duruma tepki gösterip yolu trafiğe kapatarak ateş yaktı.
18.03.2025
02:46
Van`daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Van'daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra iş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın