KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Köylülere soba dağıtılacak

Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında Sarısaman köyünde 13 kuzine tipi soba dağıtımı yapılırken, Çevirme, Yeşildere ve Keklikdere köylerinde yaşayan vatandaşlara da önümüzdeki günlerde soba dağıtımı yapılacak.

Köylülere soba dağıtılacak
01 ŞUBAT 2019 CUMA 20:20
0
2778
6
AA aa

Genç Orman İşletme Şefliği tarafından Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında Sarısaman, Keklikdere, Yeşildere ve Çevirme köylerinde yaşayan vatandaşlara 52 kuzine tipi soba dağıtımı yapılacak. Dağıtım kapsamında ilk olarak Sarısaman köyünde yaşayan 13 vatandaşa sobaları teslim edilirken, diğer 3 köyün soba dağıtımı ise bu hafta içerisinde yapılacak.  

“SOBA DIŞINDA BİRÇOK FAALİYET GERÇEKLEŞECEK”

18,6 Milyon bütçesi olan Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında soba dağıtımının ardından köylülerin kalkınması amacıyla, sulama kanalları, güneş enerjisi, mantolama, arazi damlama sistemi, ceviz ve badem fidanı dağıtımı, arazi ıslahı yanı sıra çiftçi eğitimleri, doğal kaynakların daha bilinçli kullanılması, kadınlara yönelik düzenlenen olan meslek edindirme ve el sanatları kursları gibi pek çok faaliyet gerçekleştirilecek.

 “EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR”

Hazırlanan proje ile köylülerin sorunları birer birer çözülürken Sarısaman köyünde dağıtımı yapılan sobalar için yetkililere teşekkür eden Sarısaman köyü muhtarı Ragıp Saçık, “Kış şartlarının çok çetin geçtiği köylerimizde dağıtılan sobalar için yetkililere ne kadar teşekkür etsek az. Hazırlanan proje ile köylülerimiz daha yaşanabilir bir hayat sürecekler. Bu projede emeği geçen herkese köy halkım adına şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38289)
03 Şubat 2019 Pazar 09:01
Hedepenin işidir oy toplayacaklar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38282)
02 Şubat 2019 Cumartesi 20:02
Ne yardım ama
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38204)
02 Şubat 2019 Cumartesi 01:36
Baktilar secim yaklasiyor ve kömürde artik yeterli olmuyor citayi yükseltip soba dagitiyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38258)
02 Şubat 2019 Cumartesi 16:54
@Misafir Kullanıcı Bu hdpkk zihniyeti en fazla makarna onlar aliyor bir çok kurumda en fazla onlar istihdam edilmiş bu makarna siyasetti anlaşılan baya işinize geliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38249)
02 Şubat 2019 Cumartesi 12:54
@Misafir Kullanıcı Dogalgaz da dagitsalar yine bos
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38228)
02 Şubat 2019 Cumartesi 09:40
@Misafir Kullanıcı Orman işletme şefliği bir parti değil, belediyelere de bağlı değil Kaymakamlık emrinde çalışan sadece bir kamu kurumudur. Mevsim de kış olunca soba dağıtmışlar, ayrıca sadece sobaylan da kalınmayacak haberin içeriğine bakarsanız daha çok şeyler yapılacak inşaAllah..
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın