KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Kızılboğa: 'Halkımız yine fakirleşti'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, 2022'nin ilk gününde yapılan zamları değerlendirerek: 'Yeni yılda da ekonomide düzelme yok, halkımız yine fakirleşti' dedi.

Kızılboğa: `Halkımız yine fakirleşti`
03 OCAK 2022 PAZARTESİ 17:24
24
1833
0
AA aa

Yeni yılın ilk dakikaları itibariyle başlayan zam furyasını değerlendiren İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, halkın alım gücünün giderek yok olduğunu belirtip iktidara yüklendi.

Elektrikten doğalgaza, akaryakıttan gıdaya hemen her alanda yeni zamların geldiğini ve toplumun bu yükü kaldıramadığını belirten  Kızılboğa; “2022'nin ilk gününde gözümüzü zamlarla açtık. İğneden ipliğe her şeye zam geldi. Yeni yılın ilk gününe halkımız yine fakirleşerek girdi. Elektriğe yüzde 52 ile yüzde 130, doğalgaza konutlar için yüzde 25, elektrik üretim santrallerinin kullandığı doğalgaza yüzde 15, sanayide kullanılan doğalgazın fiyatına ise yüzde 50 zam yapıldı. Benzin, mazot ve LPG'ye de zam yapıldı. Buna göre Bingöl'de LPG 9.14, Benzin 13.13 ve Motorin 13.10 TL'ye satılmaya başlandı. Genel Başkanımız Meral Akşener'in de dediği gibi İYİ'lere güvenin. Az kaldı, bize inanın, bize güvenin. Hiç merak etmeyiz az kaldı. İYİ'ler geliyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın