KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

'Kimse sizin çöpünüzü toplamak zorunda değil'

Çevrimpınar Köyü Muhtarı Murat Argış: 'Siz hafta sonunu güzel geçireceksiniz diye kimse sizin çöpünüzü toplamak zorunda değil.'

`Kimse sizin çöpünüzü toplamak zorunda değil`
07 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA 16:18
14
3503
12
AA aa

Bingöl merkeze bağlı Çevrimpınar köyüne sakinleri Bingöl merkeze ve köylerden gelen piknikçilerden şikâyetçi. Havaların ısınmasıyla birlikte Çevrimpınar köyü, piknikçilerin uğrak mekânı oldu. Köydeki dere kenarına serinlemeye ve piknik yapmaya gelenlerin çevreye duyarlı olmadıklarını söyleyen Köy Muhtarı Murat Argış, köy sakinlerinin bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.

Çevrimpınar Köyü Muhtarı Murat Argış; “Bingöl'den başka köylerden hatta çevre illerden ve ilçelerden köyümüze piknik yapmaya gelenler oluyor. Tarlalarımızın içine kadar giriyorlar. Otunu biçen köylüler bu duruma ses çıkarmıyor ama bu durum piknikçiler tarafından su istimal edilmeye başlandı. Çöplerini sağda solda bırakıyorlar ve tarla sahipleri hatta tarlası olmayanlar bile onlar gittikten sonra çevre temizliği yapmak zorunda kalıyor. İl Özel İdaresi tarafından köylere çöp konteynırı ancak zahmet edip çöplerini buraya dahi atmayanlar var. Hayvanlarımız bu çöpleri yiyor, sağa sola saçıyor. Siz hafta sonunu güzel geçireceksiniz diye çiftçi, besici sizin doğaya verdiğiniz zararı gidermek, çöplerinizi toplamak zorunda değil. Köy sakinleri olarak bu durumdan oldukça rahatsızız” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97715)
27 Ocak 2023 Cuma 12:27
Bunların yarısını başıboş gezen inekler dağıtıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84264)
09 Temmuz 2021 Cuma 07:28
1.Sayın muhtarın doğru söylüyor.Sadece çevrim pınar değil Bingölun bütün piknik alanlarında bu çöp bırakma sıkıntısı var. Ben derimki nasıl görmek istiyorsan öyle bırak.
2.Köylere bırakılan büyük çöp konteynerleri var. Lütfen çöplerinizi oraya atın ve kapağı kapatın.
3.Köylerde ÇTV vergisi alınmıyor.
Çtv vergisi şehirde alınıyor.Lütfen bu vergi alınsaydı bile biz çevremizi temiz tutmaya mecburuz.Unutmayalim Temizlik imandandır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84247)
08 Temmuz 2021 Perşembe 10:18
bu çtv ne zamandan beri köy bütçesine verildi haberimiz olmadı veyahut köyler ne zamandan beri belediyeye bağlandı.çok duyarlı arkadaşım çok çöp seviyosan gidersin çöpün bol olduğu yerde pikniğini yaparsın. söz senin yerine ben çtv ni öderim yeterki doğaya saygılı ol. insanlara hiçde saygılı olma.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84237)
08 Temmuz 2021 Perşembe 04:35
Sayın muhtarım yaban hayvanlarını özellikle ayıları köye sokma.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84236)
08 Temmuz 2021 Perşembe 04:23
İmanımız düzgün değil ki temizliğimiz düzgün olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84235)
08 Temmuz 2021 Perşembe 04:20
Vergi veriyorsunuz diye ortalığı batırmamız mı gerekiyor cahil yorumcular. muhtar bunları köye sokma
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84215)
07 Temmuz 2021 Çarşamba 18:03
çtv vergisini neden ödüyoruz ey muhtar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84251)
08 Temmuz 2021 Perşembe 11:03
@Misafir Kullanıcı ANCAK BU KADAR APTALCA BİR CEVAP VERİLİRDİ. ÇTV ÖDÜYORSUN DİYE ÇÖPÜNÜ SAĞA SOLAMI ATACAKSIN. VERDİĞİN CEVAP KARAKTERİNİ ORTAYA KOYMUŞ.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84249)
08 Temmuz 2021 Perşembe 10:57
@Misafir Kullanıcı Cahilliğin zirve yapmış
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84232)
07 Temmuz 2021 Çarşamba 23:55
@Misafir Kullanıcı Bu beyninle çok yaşayamazsın!
Olmadı her önüne gelen yere .... bari.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84229)
07 Temmuz 2021 Çarşamba 21:53
@Misafir Kullanıcı Sen çöpünü çöp bidonuna değilde etrafa dökesin diye!!!!!!!!!!?????
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84228)
07 Temmuz 2021 Çarşamba 21:40
@Misafir Kullanıcı Ey millet ÇTV veren herkes çöpünü yere atsın
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın