KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Keloğan ve nasrettin hoca kırdı geçirdi

Hürriyet Koleji ve Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında Nasrettin Hoca ve Keloğlan ile buluştu. Minik öğrenciler, eğlendirirken düşündüren etkinlik sayesinde eğlenceli saatler geçirdi.

Keloğan ve nasrettin hoca kırdı geçirdi
09 ARALIK 2015 ÇARŞAMBA 21:57
0
2135
0
AA aa

 Hürriyet Koleji'nin organizasyonunda Adana'dan gelen ‘ İki Dilek Arası' adlı tiyatro grubu ilkokul ve anaokulu öğrencilerine eğlenceli saatler yaşattı. ‘Değerler Eğitimi' kapsamında 2 seans olarak sahnelenen oyunda, Keloğlan-Annesi ve Nasrettin Hoca tiplemeleri öğrencileri hayran bıraktı. Hürriyet Koleji'nin Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, Hürriyet Kolejinden 122, Zübeyde öğrenci tiyatro ekibini ayakta alkışladı. Çocukların heyecanına ortak olan Zübeyde Hanım Anaokulu Müdiresi Hatice Başoğuz ve Hürriyet Koleji Müdür Yardımcısı Uğur Akalan, etkinliğin ‘ Değerler Eğitimi' kapsamında yapıldığını ifade ettiler. Hürriyet Kolejinin organizasyonu ve ev sahipliğinde yapılan etkinliğin önemine değinen Zübeyde Hanım Anaokulu Müdiresi Başoğuz, “ Hürriyet Koleji'nin organizasyonuyla öğrencilerimiz çok güzel bir sanat etkinliğine katıldılar. Kardeş okul olarak bizlere çok güzel bir gün yaşattılar. Bu etkinlik için tüm okul idaresi, öğretmen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ‘Değerler Eğitimi' kapsamında düzenlenen bu etkinlik çocuklarımızı güldürürken düşündüren ve aynı zamanda iki tarihi karakteri de yakından görmeleri çok önemli. Eğitimin bir parçası olan bu tarz etkinliklerimiz eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.02.2025
21:23
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl'de 20 suç kaydı bulunan ve 32 yıl 3 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı yakalandı.
26.02.2025
17:34
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
1 Mart 2025'ten itibaren ticari taksilerde kamera ve acil durum butonu zorunlu hale geliyor. Bu donanımları bulundurmayan araçlar trafiğe çıkamayacak ve araç muayenesinden geçemeyecek.
26.02.2025
17:14
Bingöl`de emlak piyasasının suyu çıktı!
Bingöl'de emlak piyasasının suyu çıktı!
Özellikle kira fiyatları konutun ederine göre değil keyfiyete göre belirleniyor. Ayakçı emlakçılardan sonra bir de 'avcı emlakçılar' türedi. Herkes birbirini suçluyor ancak sonuç değişmiyor! 'Serbest Piyasa' denilerek kiracılara zulmediliyor! Gurbetçilerin döviz hesabı ise cabası…
26.02.2025
15:33
Kısmi afta detaylar belli oluyor
Kısmi afta detaylar belli oluyor
Yeni düzenlemeye göre, mükerrer suçtan hükümlüler 'iyi hâl' gerekçesiyle cezanın tamamını değil, dörtte üçünü cezaevinde geçirdikten sonra şartlı tahliye edilebilecek.
26.02.2025
15:29
ATM`lerde yüz tanıma dönemi
ATM'lerde yüz tanıma dönemi
4'üncü Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında bilişim suçlarıyla mücadele için yeni düzenlemeler getiriliyor. Banka hesap açılışlarında çipli kimlik doğrulaması zorunlu olacak, ATM'lerde yüz tanıma sistemi uygulanacak. Güvenlik kamerasından tespit edilemeyen kişiler ATM'den işlem yapamayacak. Tüm telefon abonelikleri güncellenecek, süresi içinde yenilenmeyen hatlar ise kapatılacak.
26.02.2025
14:33
Bingöl`de tehlike saçan buz sarkıtları temizleniyor
Bingöl'de tehlike saçan buz sarkıtları temizleniyor
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dondurucu soğuklar nedeni ile bina çatılarında oluşan ve tehlikeye davetiye çıkaran buz sarkıtları, itfaiye ekipleri tarafından asansörlü merdiven yardımı ile güvenlik önlemi alınarak temizlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın