KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Kaymakam Okumuş esnafı ziyaret etti

Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.

Kaymakam Okumuş esnafı ziyaret etti
11 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ 21:24
2
2557
1
AA aa

Rutin olarak esnaf ziyaretleri yapan Kaymakam Fatih Okumuş, sorun ve talepleri dinledi. Esnaf ziyaretlerinde yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatan Okumuş, hizmetler konusunda taleplerle birlikte vatandaşların sorularını cevapladı.

Sık sık gerçekleştirdiği köy, esnaf ve halk ziyaretleriyle ilçe halkının sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyen Kaymakam Fatih Okumuş, bizzat vatandaşın ayağına giderek, yine sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinledi. Erbakan Caddesi girişinden ziyaretlere başlayan Kaymakam Okumuş, akabinde PTT Caddesi ve Muş yolu caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. Cadde üzerinde sık sık vatandaşlarla tokalaşıp karşılıklı sohbet eden Kaymakam Okumuş; alışveriş yapan vatandaşlara fiyatların uygun olup olmadığını sordu.

Yaptığı açıklamada Kaymakam Okumuş şunları söyledi;

"İlçemizde bulunan esnafımızı ziyaret ettik. Amacımız devletin sıcak ve güler yüzünü insanımıza hissettirmek ve yansıtmaktır. Esnafımıza ziyarette bulunmak ve alışverişe gelen vatandaşlarımızla buluşup sohbet edelim istedik. Bizler sürekli vatandaşımızla beraber olma yolundayız. Bizler birlikte olduğumuz sürece Türkiye'yiz, Solhan'ız. Vatandaşımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.”

İlçe sakinleri ise, sık sık kendilerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakama teşekkürlerini ilettiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38970)
11 Şubat 2019 Pazartesi 23:29
Helal olsun. Solhan'a gelmis, geçmiş en dürüst, en kişilikli ve sorunlara yerinde çözüm üreten Kaymakamı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın