KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Kaymakam karlı yolları aştı

Karlıova ilçesine bağlı Karlıca köyü yolu on beş gün sonra açıldı. Köye ilk kaymakam giderek burada bulunan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Kaymakam karlı yolları aştı
07 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 20:52
2
2729
5
AA aa

Karlıova ilçesine otuz kilometre uzaklıkta bulunan Karlıca köyü yolu yaklaşık on beş gün boyunca kar ve tipiden dolayı kapalı kaldı. Kaymakamlığa bağlı özel idare ekipleri aralıksız olarak beş gün boyunca özel bir çalışma yürüterek köy yolunu büyük zorluklarla açtı.

Köy yolunun ulaşıma açılmasıyla köye ilk ziyareti ilçe Kaymakamı Levent Yetgin yaptı. Köyde bulunan 78 yaşındaki Derviş Yüksel evine gelen Kaymakam Yetgin'i karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. Hasta yatağında Kaymakama sarılarak ağlayan Derviş Yüksel ilk defa evlerine bir kaymakamın geldiğini ve sıkıntılarını dinlediğini ifade etti.

74 yaşındaki eşi Zühriye yüksel ile birlikte aynı evde kalan Derviş Yüksel Kaymakama teşekkür ederek “Allah böyle kaymakamları başımızdan eksik etmesin. Allah devletimize zeval vermesin. Bu yıl kış şartları oldukça sıkıntılı geçti. Hemen hemen her gün kar ve tipi vardı. Yolumuz açılır açılmaz Kaymakamımız buraya gelerek sıkıntılarımızı dinledi. Allah ondan razı olsun” dedi.

Köyde bulunan diğer hasta ve yaşlıları ziyaret eden Kaymakam Yetgin köylüler ile beraber köy konağında bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Köylülerin sıkıntılarını ve sorunlarını not eden Kaymakam Yetgin burada köylülere yönelik yaptığı konuşmada, “Devletimiz şartlar ne olursa olsun sizlere hizmet etmemiz için bizleri görevlendirdi. Bu yıl bildiğiniz üzere kış ayları büyük sıkıntılar yaştı. Bu sıkıntıları gidermek için elimizdeki imkanlarla karla mücadeleyi yüksek tutmaya çalıştık. Masa başında köylülerin sorunlarını dinlemek yerine buraya gelerek köylülerimizin sıkıntılarını yerinde görmektir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38848)
10 Şubat 2019 Pazar 13:56
Secim yaklasiyor bu herifde kayyumluga hazirlaniyor..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38749)
08 Şubat 2019 Cuma 10:06
Allah sayılarını arttirsin inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38745)
08 Şubat 2019 Cuma 08:37
okuyucu olarak hep karlı ova kaymakamını takıp ediyoyom kendisini takdir ediyorum tam hizmet admıdır allah razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38734)
08 Şubat 2019 Cuma 06:50
Sayin kaymakamım sizi tebrik ediyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38721)
07 Şubat 2019 Perşembe 21:36
ALLAH RAZI OLSUN DEVLET BÜYÜKLERİMİZ HEP BÖYLE OLMALIDIRLAR MİLLETİN DERDİNİ DİNLESİNLER
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın