KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
24 °C Bulutlu ve güneşli

Kaya, Bingöl'e atandı

Bingöl'de atletizm branşında önemli başarılara imza atan, bu alanda birçok sporcu yetiştiren ve Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak görev yapan Nihat Kaya, memleketi Bingöl'e şube müdürü olarak atandı.

Kaya, Bingöl`e atandı
02 EYLÜL 2022 CUMA 01:33
4
2852
3
AA aa

2021 yılı şubat ayında Mardin'de şube müdürü olarak göreve başlayan Kaya, 1,5 yıllık görev süresinin ardından Bingöl'e atandı.

1985 yılında Bingöl Merkez Gökdere Köyünde dünyaya gelen Nihat Kaya, İlkokulu Gökdere Köyünde, ortaokulu Genç YİBO'da, ortaöğretimi Malatya'nın Arapgir ilçesinde Devlet Parasız Yatılı olarak Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.  Kaya, spor hayatına, 2001 yılında Atletizm orta ve uzun mesafeler branşında başladı. Spora başladıktan kısa bir süre sonra milli takıma seçilmeye hak kazandı. 2001-2007 yılları arasında aktif sporcu olarak birden çok ulusal ve uluslararası arenada yarışmalara katıldı. Katıldığı bu yarışmalarda Türkiye Şampiyonluğu ve ilk 3'e girme başarısı elde etti. Balkanlar Atletizm Gençler Şampiyonasında 5000 metre dalında Balkan 3'üncülüğü, Dünya Atletizm Dağ Koşuları Şampiyonasında ferdi dünya 8'inciliği elde etti, Dünya ikincisi olan takımın birinci sporcusu olarak yer aldı. Dünya Atletizm Büyükler Dağ Koşuları Şampiyonasında, dünya üçüncüsü olan takımda yer aldı. Toplamda 8 kez milli takıma seçildi. 2008 yılında Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda eğitimini tamamladı. 2010 yılından 2021 yılına kadar Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Atletizm Antrenörü olarak çalıştı. Bu süre zarfında birçok başarılı sporcu yetiştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2020 yılında düzenlenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Şube Müdürü Unvanında sınava girerek başarılı olup atanmaya hak kazandı. 2021 yılı şubat ayında Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından temmuz ayında Yaz Dönemi Kurum içi atama, yer değiştirme ve nakil talepleri doğrultusunda başvuruda bulunarak, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Şube müdürü olarak tayin talebi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı. 29 Ağustos tarihinde Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki görevine son verdi.

Kaya, 12 Eylül itibariyle Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine başlayacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95221)
03 Eylül 2022 Cumartesi 08:24
Nihat kardeşimizi tebrik ediyorum. Yeni görev yeri hem kendisine hem de memleketimize hayırlı olsun. Müdürümüz görevinin hakkını veren dürüst ve liyakat sahibi bir kardeşimizdir. Rabbim muvaffak etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95205)
02 Eylül 2022 Cuma 12:59
Boyle gorevlerde 30 40 bin kazaniyorlar akil alir gibi degildir yaw
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95185)
02 Eylül 2022 Cuma 08:24
her atanandan beklediğimiz,beklenen icraat faaliyet çalışma yenilik
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın