KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Katil zanlısı y.o. otobüste yakalandı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası Burak Yıldırım'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan Bingöl'ün Genç İlçesi nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Y.O., Bingöl'e gelmek üzereyken Kırşehir'in Mucur ilçesinde yakalandı.

Katil zanlısı y.o. otobüste yakalandı
14 MAYIS 2013 SALI 15:43
0
3997
2
AA aa

Pazar akşamı oynanan maç ardından Edirnekapı Şehitliği Metrobüs durağı yakınlarında Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Y.O, İstanbul Esenler Otogarı'ndan hareket eden yolcu otobüsüne bindi.
Otobüsün 3 numaralı koltuğunda yolculuk eden Y.O. ile ilgili ihbar alan Kırşehir'in Mucur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kırşehir- Kayseri karayolunda saat 22.35 sıralarında Sanayi Kavşağı'nda 8 polis memurundan oluşan ekiple denetime başladı. 5 dakika önce bölgedeki bir dinlenme tesisinden çıkan otobüsteki Y.O., polisleri görünce 3 numaralı koltuktan kalkarak, 16 numaralı koltuğa geçti.

Verilen eşgal sayesinde Y.O. kısa sürede teşhis edilerek yakalandı. Mucur Devlet Hastanesi'ndeki muayenesi ardından Bingöl'e gelmek istediğini belirten Y.O., 04.00 sıralarında İstanbul'dan giden polislere teslim edildi.

Mucur Emniyet Müdürlüğü ekibinin şüpheliyi kalabalık olduğu için dinlenme tesisi yerine sanayi kavşağındaki denetim noktasında gözaltına aldığı ifade edildi. Y.O.'nun İstanbul'da tekstil işçisi olduğunu, derbi sonrası 20 kişilik grupla karşı karşıya kalınca üzerinde bulunan bir arkadaşının kendisine hediye ettiği bıçağı rast gele salladığını, bir kişinin ölümüne neden olduğunu bilmediğini söyledi.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gazetecilere açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın cinayet zanlısının yakalanması için polisin yoğun şekilde çalıştığını söyledi.

Güvenlik kamerası görüntülerinden şahsın nerelerde olabileceğini tespit ettiklerini ifade eden Çapkın, şunları kaydetti:

"O fotoğrafı sokak sokak gezdirerek sorduk. Ve arkadaşlarımız sonunda tespit etti. O kişinin şehirden çıktığını ve Bingöl'e doğru gitmekte olduğunu tespit ettik. Şüpheli Mucur'da bu gece yakalandı ve İstanbul'a getirilecek. O da 20 yaşında, 3 sabıkası olan birisi. Bizim için zor bir cinayetti. Arkadaşlarımız büyük gayret sarf ettiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

Çapkın, Yıldırım'ın ailesine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek, "Üzücü bir olaydı. Yakalanması bizi bir nebze de olsa rahatlattı diyebiliriz" diye konuştu.

Hüseyin Çapkın, maktul Yıldırım ile şüphelinin birbirini tanımadığını, cinayetin takım rekabeti nedeniyle işlendiğini de sözlerine ekledi.

BAKAN GÜLER TWİTTER'DA DUYURDU

İçişler Bakanı Muammer Güler, İstanbul'da derbi sonrası bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın katil zanlısının yakalandığını Twitter adresinden duyurdu.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinde "Bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım'ın katil zanlısı 1993 doğumlu Y.O., polisimizin üstün çabaları sonucu yakalanmıştır" ifadelerini kaydetti.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
burak öz (@Misafir_13547)
15 Mayıs 2013 Çarşamba 20:29
Mobese görüntülerinde göre y.o arkadaşıyla gelmiş ayak üstü sohbet ettikten sonra ayrılmış. O esnada kalabalık bir gurup kendisine saldırıyor o da kendini korumak istemiş tabi keşke öyle olmasaydı her ikisine de yazık oldu.. y.o nun memleketinde iş imkanı olsa ne işi olurdu oralarda burda düzenini kurar ailesinin arkadaşlarının yanında olurdu. Bundan bizde sorumluyuz sadece y.o değil. Suçlu olan sadece y.o değil. Ona saldıran grupta suçlu onu burdan ıstanbullara gönderen bizde suçluyuz.
meçhul (@Misafir_13535)
15 Mayıs 2013 Çarşamba 13:23
düşünün ki bir toplumda futbol, hayatları karartacak kadar önemli bir yere geliyor. insanların manevi değerlerinden önce geliyor. İngilizlerin: 'öyle beşikler yapacağız ki; içlerinde yüzbinleri sallayıp uyutacağız' sözlerini doğru çıkarıyor. yazık değil mi Alem-i İslam kan ağlarken bu kadar basit şeyleri hayatımızın merkezine almaya. ALLAH(cc) sormaz mı bunun hesabını. Bir de taraftarlar yazmış: Cennette bir Kişi fazla olduk diye. yazıklar olsun bizlere. zaten Yazıklar etmişiz kendimize...
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın