KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Karasu: arıkan'ın atanması olumlu bir tercih

Bingöl Sosyal, Kültürel Ve Ekonomik Kalkınma Derneği (BİN-DER) Başkanı Doğan Karasu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Erdal Arıkan'ın atanması çok olumlu bir tercih olduğunu ifade etti.

Karasu: arıkan`ın atanması olumlu bir tercih
03 MART 2010 ÇARŞAMBA 09:21
0
2430
0
AA aa
BİN-DER Başkanı Karasu, yaptığı yazılı açıklamada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Erdal Arıkan'ın atanması çok olumlu bir tercih olduğunu belirtti.
Yapılan atamalarda toplumun çoğunun olumlu bakması, destek sunması önemli olduğuna vurgu yapan Karasu, “Kaliteli hizmet, yaşam standardımızın yükselmesi,  mevcut kaynakların doğru, etkin kullanılması ile mümkündür.  Kent yönetimi bir futbol takımına benzer. İyi futbol iyi oyuncularla oynanır.  İyi futbolcu, iyi teknik kadro, iyi yönetim ve tüm bunlara inanan taraftar topluluğu başarıya giden yolda önemli rol oynar. Kimsenin alınmasına gerek yok, iyi yöneticilere ihtiyacımız var. Her kurumun başına ve ekibe en iyilerini getirmek hem hizmet kalitesini yükseltir hem de siyasilerimizin işini kolaylaştırır. Siyasilerimizden istirhamımız: En iyilerini bulun. Seçim beyannamenizin en dikkat çekici maddelerinden birisi liyakatı esas alacağınız maddesiydi. Süre bitmek üzeredir. Bu taahhüdünüze uymadınız. Liyakatin ölçüsü toplumun olumlu referans oluşudur. Sizden bunu istiyoruz, memleket için istiyoruz. Bingöllü olması şart değil, yeter ki üreteceği hizmetle toplumun güvenini alacak, doğru işler yapacak birileri olsun” diye konuştu.
Yaptığı yazılı açıklamada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Erdal Arıkan'a da çağrı da bulunan Karasu, “Bu toplumsal güven ve destek sonuna kadar devam edecek şekilde hizmet üretin, bu fırsatı bu kuşak için doğru değerlendirin. Yapacağınız hizmet ile bu tercihin doğruluğunu gösterin. Sizden doğru, adil, tüm hizmet alıcı kesimlere eşit mesafede duracak,  kurumsal verimliliği artıracak, ekip ruhu yaratacak, 24 saat çalışacak, tüm imkânları en doğru şekilde kullanacak, pak bir hizmeti sergileyecek bir performans bekliyoruz. BİN-DER olarak ilk defa böyle bir açıklama yaparak sorumluluk alıyoruz” şeklinde konuştu.
Bingölonline Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın