KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2025 Salı
°C

Israil'in yok olması için çokça dua edelim

Filistin meselesinin sadece Filistinli Müslümanların meselesi olmadığına dikkat çeken AGD Bingöl Şube Başkan Yardımcısı Aytar: “Çağın Firavun’u, Nemrut’u olan İsrail’e karşı direnmek biz Müslümanların boynunda imani, İslami ve insani bir mecburiyettir, büyük bir farzdır” dedi.

Israil`in yok olması için çokça dua edelim
03 AĞUSTOS 2013 CUMARTESİ 02:43
1
2843
11
AA aa

Bingöl'de “Dünya Kudüs Günü” nedeniyle Cuma Namazı sonrasında 22 STK'nın destek verdiği yoğun katılımlı bir basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını 22 STK adına Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bingöl Şube Başkan Yardımcısı Feyzi Aytar okudu.

Yapılan basın açıklamasının ardından meydanda bulunan kalabalık tarafından tekbirler getirilerek, ABD ve İsrail bayrakları benzin dökülüp ateşe verildi.

1979 yılından beri Ramazan ayının son Cuma gününün, tüm dünya Müslümanları tarafından ‘Kudüs Günü' olarak kutlandığını anımsatan Aytar, Dünya Kudüs Günü'nün, Müslümanların hep bir ağızdan Siyonist İsrail'in varlığına olan öfkesini en gür sesle haykırdıkları gün olduğunu söyledi.

“SADECE FİLİSTİNLİ MÜSLÜMANLARIN MESELESİ DEĞİLDİR”

“Kudüs günü bütün Müslüman milletlerin dikkat edip ilgi göstermesi ve canlı tutması gereken bir gündür” diyen Aytar: “Eğer bütün Müslümanlar tepki gösterse böylesi fesatçıların önünü alabiliriz. Dünya Kudüs günü; Yahudi ırkını en asil ırk sayıp diğer insanları insan yerine koymayan Siyonist İsrail'i, işgal ettiği İslam topraklarından defetmek için kararlılık gösterme günüdür. Çağın Firavun'u, Nemrut'u olan İsrail'e karşı direnmek biz Müslümanların boynunda imani, İslami ve insani bir mecburiyettir, büyük bir farzdır. Bundan 60–70 sene önce İslam âleminin tam ortasında korsan bir devlet kurup İslam ümmetinin kalbinin üstüne yerleşip kardeşlerimizin namusuna göz diken, kanlarını su gibi akıtan, camileri mezbahaneye çeviren bu Yahudiler, acaba hangi cüretle Filistin'imizi işgal edebildiler? Acaba bizim hangi zaafımızdan faydalandılar? Onlarca İslam ülkesinin arasında acaba hangi güçle ilk kıblemizi yıkma teşebbüsünde bulunabiliyorlar ve şehirleri bombalayabiliyorlar? Şunu net olarak anlamak lazım! Filistin meselesi sadece Filistinli Müslümanların meselesi değildir. Tüm dünya Müslümanlarının ortak derdidir. Mescidi Aksa İslam'ın şiarlarındandır. İslam'ın onur ve şiarları bizim için her şeyden önceliklidir. Keşke Filistin bir iğne olup Arap hükümetlerinin gözüne batsaydı da dikkatlerini çekebilseydi! Sadece Filistin ve Kudüs mü? Mısır, Suriye, Afganistan, Arakan, Irak ve diğer İslam beldelerinde de Müslümanlar mağdur, mahzun, mazlum ve işgal altında değil mi? Bu İslam beldelerinde de kardeşlerimizin vahşice katledilmesine daha ne kadar susacak ve onların yardım isteyen seslerine ne zaman cevap vereceğiz” dedi.

“FİLİSTİN YAHUDİLERE VATAN OLMAYACAK BİİZNİLLAH”

‘Keşke Aksa'nın davası, Mısır'ın direnişi, Suriye'nin gözyaşı, Arakan'ın feryadı bir kor, bir ateş parçası olsaydı da suskun ümmetin gönlüne düşüp canlarını yaksaydı!' diyen Aytar: “Belki o zaman kıbleleri ve vahdetleri uğruna gayrete gelirlerdi. Bununla birlikte şunu da söylemek isteriz ki İsrail ve onun işbirlikçileri büyük şeytan Amerika ve İngiltere sevinmesinler. İsrail var oldukça direniş devam edecek, direniş devam ettikçe bizlerde var olacağız, bizler var oldukça da Filistin Yahudilere vatan olmayacak biiznillah. İsrail bütün insanlığın düşmanı olduğunu bundan birkaç yıl önce Mavi Marmara gemisine yaptığı alçakça saldırıyla tüm dünyaya gösterdi. Dünyanın vicdanı oradaki aç susuz ve mahrum bırakılmışların çığlığını kulaklarını daha fazla tıkayamadı ve insani yardım götürmek istedi. Bu insani yardım uluslararası sularda, hiçbir hukuku tanımayan eşkıya ve korsanlar tarafından saldırıya uğradı” diye konuştu.

‘'DÜNYADAKİ BÜTÜN FİTNELERİ ÇIKARANLAR YAHUDİLERDİR''

İsrail sadece Ortadoğu'ya değil, bütün dünyanın başına bela olmuş kötü huylu bir tümör olduğunu belirten Aytar: “Dünyanın huzuru ve ıslahı için baş belası İsrail yok olursa yeryüzü halkları o zaman rahat bir nefes alacaklar. Dünya Kudüs gününden çıkarmamız gereken en önemli tespit şu olmalıdır: İsrail bütün cesaretini ümmetin parça parça olmuş halinden almaktadır. İsrail bütün cüretini Müslümanlar arasında vahdet yani birliktelik olmamasından almaktadır. Bizi daima bölük pörçük halde tutmak için aramızda sürekli fitneler çıkarıyor. Dünyadaki bütün fitneleri çıkaranlar Yahudilerdir. Allah-u Teâlâ Maide süresinin 64. ayetinde şöyle buyuruyor: “ Ne zaman savaş ateşini yakmışlarsa, fitneyi uyandırmışlarsa Allah o fitne ateşini söndürmüştür. Onlar yeryüzünde bozgunculuğa koşarlar; Allah ise bozguncuları sevmez.” Bir buçuk milyarlık ey Muhammed (sav) ümmeti! Allah için artık İsrail'i lanetlemekle yetinmeyin! Gayretinizi arttırın, bir şeyler yapın! Bakın Filistin'in mazlumları ümmetin suskunluğunu Allah'a şikâyet ediyorlar! Şundan emin olun! Eğer dünya Müslümanları kendi kardeşlerine sahip çıkmazlarsa bir başkasının onları kurtaracağı yok! İsrail'in damarına kan taşıyan ekonomisini çökertmek için İsrail ve onun destekçilerinin mallarını boykot etmeye devam. Bu boykotu artık daimi hale getirelim. Belki merak eden olmuştur, dünya Kudüs günü neden bayramdan hemen önce? Bizler bayram yapıyorken Filistin çocuklarının Arş"ı titreten ah u zarları kulaklarımıza gelsin diye! Belki kalplerimizin rikkatine dokunur diye!” İfadelerini kullandı.

Aytar: “Allah-u Teâlâ Filistinli kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun! Allah-u Teâlâ İslam ümmetine uyanışı ve vahdeti nasip etsin! Allah-u Teâlâ Siyonist İsrail'in yıkıldığı günü görmeyi bizlere nasip etsin! Allah-u Teâlâ o güzel günü çabuklaştırsın! Ramazanın son 10 günü içindeyiz. Bu son geceler Kadir gecesini barındırdığı için her gece Kadir gecesi değerindedir. Bu mübarek gecelerde İslam ümmetinin vahdeti ve İsrail'in yok olması için çokça dua edelim. Allah-u Teâlâ şimdiden dualarınızı da, oruçlarınızı da kabul etsin” şeklinde konuştu.

Basın açıklaması Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bingöl Şube Başkanı Abdullah Narin hocanın yaptığı duayla sona ererken, kalabalık sesiz bir şekilde dağıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Cewligij Dinya (@Misafir_14863)
07 Ağustos 2013 Çarşamba 05:24
evet onlar bizi oldursunler biz de onlara kendimizi feda mi edelim? bunu mu istiyorsunuz? 200 milyon arabin derdi 40 milyonluk kurde mi kalmis?

http://www.yuksekovahaber.com/haber/iran-televizyonu-450-kurt-katledildi-109039.htm
İhsan KATKAT (@Misafir_14854)
06 Ağustos 2013 Salı 16:17
İşte biz böyle kendi aramızda birlik ve kardeşlik kuramadığımız müddetçe İslam Coğrafyasında daha çok kanlar akıtılır ve müslümanlar hunharca ve canice katledilir.Sizde böyle yorum köşelerinde birbirinizi yemekten başka birşey yapamaz duruma gelir ve ancak bununla yetinirsiniz.GAZZE İSLAM ALEMİNİN NAMUSUDUR ve ne yazik ki o namus şuan ayaklar altında!!!!
hakan ok (@Misafir_14823)
04 Ağustos 2013 Pazar 05:31
rojavada iran ırak ve türkiyede kendi insanınız olan kürtler katledilirken gıkınız çıkmaz.kürtler hariç herkese selam gönderirsiniz ama kendi insanınıza kulaklarınız kapalı
MEHMET (@Misafir_14822)
04 Ağustos 2013 Pazar 04:34
MİLLİ GÖRÜŞ, SURİYEDEKİ ESAD ZULMÜNÜ, MISIRDAKİ DARBEYİ DE MİTİNG DÜZENLEYEREK PROTESTO ETTİ. ANCAK MALUM MEDYA ANTEPTEKİ 10 BİNLERİN İSTANBUL KAZLI ÇEŞMEDEKİ YÜZBİNLERİ EKRANLARA TAŞIMADI. MİLLİ GÖRÜŞ KURULIŞU OLAN ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ DE HAKSIZLIĞIN YAPILDIĞI HER YERDE HAKKI SAVUNMAYA VE HAKKI ÜSTÜN TUTMAK İÇİN BÜTÜN GÜCÜYLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKTİR. ESSELAMU ALEYKÜM...
HÜSEYİN YÜKSEL (@Misafir_14820)
03 Ağustos 2013 Cumartesi 20:51
kınıyorsun ama.. siz doğuda pkk tarafında katledilen sivilleri için hiç pkk yı kınadınızmı vallahi evlerinizde oturup hainleri gebertik dediniz buna yalandır diyemesin...önce kendi sayfanıza bakın kan ve göz yaşı şimdi kalkmış bize maslum rolu yapıyorsunuz....Ben dünya üzerinde ne kadar maslum halk varsa hepsinde yanayım terörün her türlüsünü kınıyorum kim yaparsa yapsı ister devlet ister hizbullah ister elkide isterr pkk haydi sizde böyle kınayın...kendi fikrinize laf yok ama başkalarına gelinçe katil çani vahşi ...önce kendi partinizi kınayın..CENABI ALLAH BİZLERE CEMAAT DEGİL ÜMMET BİLİNÇİ VERSİN CENABI ALLAH BİZLERE CEMAAT LİDERİ DEĞİL,RESULLAHIN ÖNDERLİĞİNDE BİZE LİDERLİK VERSİN
Hüseyin yüksel (@Misafir_14819)
03 Ağustos 2013 Cumartesi 20:38
Necmeddin erbakanın ölmeden önce ortadoğuyla ilgil konuşmalarını bir dinle..süriyeyle ilgili analizini bir gör.....A.B.D İSRAİL, SUUD, ÜRDÜN ,KATAR TÜRKİYE,BAHREYN VE A.B GİBİ ÜLKELERİN ARTIK buralarda ne gibi şeytanlık yaptıkları gör...mısırda mursiye karşı suud denen şeytanın uşağı nasılda alkış çaldı hemen milyar dolarlar yolladı şimdi süriyede ne oluyorsa mısırdada o oluyor.ve somalide türkiyenin polisinide hizbullah vurdu de sen...o polisimizide elkaideye bağlı örgütler katletmedimi ..kusura bakma bende senin gibi düşünüyordum ama baktım bunlar sadce vurduklar müslümanlar.suud ve kardavi gibi saray hocalarına hizmet ediyorlar....süriyede girdikleri sokaklarda vahşiçe insanları katlediyorlar insanları kalbini çıkarıp ağızıyla parçalıyorlar,öso nun komutanını kendilerine biat etmediği için katlediyorlar..iyi düşün onlar temiz degise bunlar asla temiz degildir katil katildir..ve bu katliyamdan sorumlu türkiye hükümettidir AHMET DAVUTOĞLU DUR
Hüseyin yüksel (@Misafir_14818)
03 Ağustos 2013 Cumartesi 20:20
Ö.s.o çook mahsum degilmi bulmuşsun iranın hizbullahı vur ha vur...Elkaide elnusra dünyadaki tüm müslümanların katilidir bunuda bil.. camilerin içinde intihar eden sokaklarda sivil katlıyamı yapan suud üretimi bu katilleri gözün fazla görmüyor...afganistanda ruslara karşı cihad eden mucahidleri tektek katleden bu vahabiçi ve tekvirçi el nusra ve elkaide degilmi şah ahmed mesut gibi bir komutanı bu caniler vurup şehid etmedilermi.maslum afgan halkını hergün bombalı araçlarla sokakları onlara cehennem eden bular degilmi...şimdi iyi bir araştır hizbullah A.B.DNİN VE İSRAİLİN KORKULU RÜYASIDIR..
osman bng (@Misafir_14817)
03 Ağustos 2013 Cumartesi 19:54
Hizbullah nerde katliam yapmış,Hizbullah Müslümanlar içinde İsrail'le kafa tutmuş ve savaşmış tek örgüttür,
NECATİN KAYA (@Misafir_14811)
03 Ağustos 2013 Cumartesi 14:06
İŞİNİZ GÜCÜNÜZ İSRAİL BU ACİZ İÇİNDE KALMIŞ KORKAK PISIRIK İNSANLARIN BAHANESİ ALLAH İSRAİLİ İÇİNMİZDEN ALSA BİZ MÜSLÜMANLAR BİR BİRİMİZİ ÖLDÜRÜRÜZ ACABA NEDEN İRAN VE HİZBULLAH SURİYEDE KATLİAM YAPARKEN KİMSENİN SESİ ÇIKMIYOR 2 YIL İÇİNDE SURİYEDEKİ ŞEHİT SAYISI 100 BİNİ GEÇMİŞTİR AYRICA ORDA BURDA BOŞ NUTUKLAR ATILACAĞINA BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN İTTİHADI İSLAMI DİLE GETİRMESİ DAHA YERİNDE OLUR ASLINDA BENCE SORUN İSRAİLİ DEĞİL SORUN İSRAİLİ KULLANARAK KENDİLERİNİ ÖN PLANA ALANLARDA.
sekoo12 (@Misafir_14809)
03 Ağustos 2013 Cumartesi 12:54
rojawa halkına yapılan katliamdan hiç bahsetmiyorsunus çouk yaşlı demeden siilleri öldüren insanlardan hiç bahsetmiyoursunu gerçi benim göünde onları öldüren insan olama allah onların yok etsin sadee mısır filistinde katliamlar olmuyor tabiki onlara destek erelim ama kürtlere yapılan katliamlarda sessi kalmayalım sayın gaetei editörüm siz ve bingöl medyasını kınıyorum bir tane medya kuruluşunda haber yok utanın yazıklar olsun ama asla unutturmayacağınız ders vereceğiz size sadec ak parti yandaşlığı gazeteciği yapmak olmuyor.
18.03.2025
02:53
AB`de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros`larda….
AB'de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros'larda….
Zincir market devi Migros'un Bingöl Valiliği ile sürdürülebilir üretimi ve markalaşması için el ele verdiği Bingöl balı için ilk resmi dolum süreci gerçekleştirildi. Bingöl'ün eşsiz doğasında üretilen ve Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak uluslararası düzeyde koruma altına giren Bingöl balı, Türkiye'nin dört bir yanında satılmaya başlanacak.
18.03.2025
02:52
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Memur anne ve babalar, çocukları ilkokula başlayana kadar yarı zamanlı çalışabilecek. Kanunda yer alan bu hakkın uygulanabilmesi için hükümet 'Aile Yılı' kapsamında yeni bir yönetmelik hazırlıyor. Taslağa son halini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verecek.
18.03.2025
02:51
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorları mercek altına alan Gelir İdaresi Başkanlığı, 15 milyar TL'lik kazancın gizlendiğini ortaya çıkardı. Yapılan denetimlerde gizlenen paralar, sekreter veya eski eşlerin hesaplarında yakalandı. Maliye'ye yakalanan doktorların çoğu uzlaşmayı tercih etti.
18.03.2025
02:48
Bingöl İHH`dan Ramazan yardımları
Bingöl İHH'dan Ramazan yardımları
'Ramazan Kardeşliğe Çağrı' sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık bin aileye gıda kartı dağıtımı yapacak.
18.03.2025
02:47
Bingöl`de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sıkıntısı yaşayan bir mahalle, duruma tepki gösterip yolu trafiğe kapatarak ateş yaktı.
18.03.2025
02:46
Van`daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Van'daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra iş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın