İnalı Mahallesi'nde yaşam kent sitesi yanında bulunan park, kısa sürede tahrip edildi. Parktaki elektrik panoları ve bazı oturma bankları kırılırken, aileler açıkta olan elektrik kabloları nedeniyle tedirgin.
Parkın içinde bulunan elektrik panolarının kırık olduğunu ve kapaklarının açık olduğunu belirten mahalle sakinleri: “Bilindiği gibi park çocukların oyun mekânıdır. Her gün onlarca çocuk, bu alanda oyun oynuyor. Kırılan elektrik panoları çocuklar açısından tehlike oluşturuyor. Olası bir kaza yaşanmadan kırılan elektrik panolarının yapılmasını istiyoruz” dediler.
Parkların mahalle halkı tarafından daha dikkatli kullanılmasını isteyen bazı duyarlı vatandaşlar: “Parklar mahallenin ortak kullanım alanlarıdır. Dolayısıyla herkesin sahip çıkması gerekiyor. Elektrik panolarını, bankları kıranların, kendi çocukları ve kardeşlerinin de bu alanda oyun oynadığını unutmasınlar. Olası bir kazada sorumlular kendileri olacaktır” şeklinde konuştular.