KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2025 Salı
°C

Hemşerimiz akça, köprübaşı kaymakamı oldu

Bingöllü hemşerimiz İdris Akça, Manisa'nın Köprübaşı ilçesine kaymakam olarak atandı.

Hemşerimiz akça, köprübaşı kaymakamı oldu
17 AĞUSTOS 2013 CUMARTESİ 08:31
0
3307
1
AA aa

Kaymakamlar kararnamesiyle Manisa'nın Köprübaşı ilçesine kaymakam olarak atanan Bingöllü Akça'yı Belediye Başkanı Zafer Mergen ziyaret etti. Mergen: “İlçemizde sizinle çalışmaktan onur duyarız" dedi.

Kaymakam İdris Akça da: “Bana verilen bu görevi en iyisi ve en güzeliyle yapmak için sizlerle beraber çalışacağız" diye konuştu.

İdris Akça Kimdir?

Bingöl-Solhan doğumlu olan İdris Akça, ilköğrenimini Öğretmen Veli Tuga İlköğretim Okulu'nda, orta öğrenimini Solhan Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, işletme bölümünde tamamlayarak, bir yıl Türkiye Kalkınma Bankası'nda uzman yardımcısı olarak çalıştı.

2010 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Bingöl Kaymakam adayı olarak intisap eden İdris Akça, il stajını Bingöl'de, refiklik stajını Bursa-İznik'te, teftiş stajını Şanlıurfa'da tamamladı. Denizli'nin Babadağ ilçesinde vekil kaymakamlık yaptıktan sonra Manisa Köprübaşı'na atandı.

Akça, yurt dışı stajı kapsamında Amerika'da Virginia Tech Üniversitesi'nde bir yıl boyunca yönetim ve dil eğitimi gördü. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
behçet karaman (@Misafir_15001)
17 Ağustos 2013 Cumartesi 23:15
sayın ve değerli arkadaşım siz siz olun size verilen nimetlerin farkında olun YÜCE RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN TÜM KALBİMİZ SENİNLE BAŞARILAR
18.03.2025
02:53
AB`de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros`larda….
AB'de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros'larda….
Zincir market devi Migros'un Bingöl Valiliği ile sürdürülebilir üretimi ve markalaşması için el ele verdiği Bingöl balı için ilk resmi dolum süreci gerçekleştirildi. Bingöl'ün eşsiz doğasında üretilen ve Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak uluslararası düzeyde koruma altına giren Bingöl balı, Türkiye'nin dört bir yanında satılmaya başlanacak.
18.03.2025
02:52
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Memur anne ve babalar, çocukları ilkokula başlayana kadar yarı zamanlı çalışabilecek. Kanunda yer alan bu hakkın uygulanabilmesi için hükümet 'Aile Yılı' kapsamında yeni bir yönetmelik hazırlıyor. Taslağa son halini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verecek.
18.03.2025
02:51
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorları mercek altına alan Gelir İdaresi Başkanlığı, 15 milyar TL'lik kazancın gizlendiğini ortaya çıkardı. Yapılan denetimlerde gizlenen paralar, sekreter veya eski eşlerin hesaplarında yakalandı. Maliye'ye yakalanan doktorların çoğu uzlaşmayı tercih etti.
18.03.2025
02:48
Bingöl İHH`dan Ramazan yardımları
Bingöl İHH'dan Ramazan yardımları
'Ramazan Kardeşliğe Çağrı' sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık bin aileye gıda kartı dağıtımı yapacak.
18.03.2025
02:47
Bingöl`de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sıkıntısı yaşayan bir mahalle, duruma tepki gösterip yolu trafiğe kapatarak ateş yaktı.
18.03.2025
02:46
Van`daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Van'daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra iş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın