KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Halkın enerjisini bittirmeye çalışanlar var

“HALKIN ENERJİSİNİ BİTTİRMEYE ÇALIŞANLAR VAR”

Halkın enerjisini bittirmeye çalışanlar var
30 OCAK 2010 CUMARTESİ 19:42
0
2814
0
AA aa
Solhan'da SGK'nın yeni hizmet binası ve Solhan ve Belediyesi'nin yeni araç parkını hizmete açan Bakan Yılmaz, açılış konuşmasında çarpıcı iddialarda bulundu.

Bakan Yılmaz, son günlerde Türkiye'de yaşanan siyasi gelişmelere atıfta bulunarak, halkın enerjisini bittirmeye çalışanların olduğunu söyledi. Bakan Yılmaz, Solhan Halkı'nın AK Parti misyonunu en iyi şekilde temsil ettiğini ve anladığını, bunu da 2007 Genel seçimlerine yüzde 90'lık oy oranıyla ispatladığını söyledi.   “DEVASA BİR REFORM”   Beraberinde Bingöl milletvekilleri Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu'nun yanı sıra; Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, SGK Başkanı Dr. Emin Zararsız, Karayolları genel müdür yardımcısı, SGK Bingöl İl müdürü, Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, Solhan Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve birçok bürokrat ve kurum amirleriyle beraber Solhan SGK Hizmet Binasının açılışına katılan Bakan Yılmaz, “ Sosyal Güvenlik Kurumları”nın tek çatı altında toplanmasını devasa bir reform olarak nitelendirdi. 10 yıl sonra, Türkiye'nin en önemli kurumunun SGK olacağını ifade den Bakan Yılmaz, “çünkü bu kurum, halkın hayatını doğrudan etkileyen bir kurumdur” şeklinde konuştu.  

“İş yapan anlatmaya zaman bulamıyor, iş yapmayanlar kafa bulandırıyor”  

Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı kutlayan Bakan Yılmaz, “bir önceki dönemde başkan kendi imkânlarıyla, özellikle de altyapı alanında Solhan'a çok güzel hizmetler yaptı. İnşallah bu dönemde de üst yapı hizmetlerini bittirir” dedi. İş yapan insan, bunu anlatmaya zaman ve fırsat bulamazken, üretmeyenlerin, çalışmayanların da kahvehanelerde, şurda burada değişik şeyler anlatarak halkın kafasını bulandırmaya çalışanların olduğunu söyleyerek, Solhan Halkı'nın bu hizmetlerin karşılığını vereceğine inandığını söyledi.  

Haber: İlhan BİNGÖL
Solhan (Bingolonline)  
Resimler:Ercan DÖNER  
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın