KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

HAK-İş'ten başkan Yıldız'a plaket

Hak-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'a sendika üyelerinin haklarına riayet ettiği ve Solhan'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

HAK-İş`ten başkan Yıldız`a plaket
24 MART 2019 PAZAR 16:31
0
2163
1
AA aa

Hak-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, Solhan Belediyesi Bünyesinde çalışan sendika üyeleri ile bir araya geldi. Sendika üyeleri ile toplantıları akabinde Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'ı ziyaret eden Kalır, Başkan Yıldız'a işçinin yanında olan bir başkan olması, sendika üyelerinin haklarına riayet etmesi ve Solhan'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Plaket takdiminde konuşan ve Solhan'a yaptığı hizmetlerden dolayı sendika üyeleri adına Başkan Yıldız'a teşekkür eden Kalır, “Sayın Başkanım; Bildiğim kadarıyla altyapı ve üstyapı, park ve bahçelerde hizmetler yapıldığı gibi çeşitli araçlar belediyeye kazandırdınız. Solhan'ın çehresini değiştirdiniz. Ayrıca Sayın Başkanımın özelliklerin biri de halkla iç içe olmasıdır. Hasta, cenaze, düğün ve işyeri açılışlarında vatandaşların yanında olduğunu biliyorum. Bunlar halk arasında memnuniyetle karşılanmaktadır. Önce emek, önce insan düsturuyla yola çıkan, güler yüzlü, güzel sözlü olup kırıcı davranışlardan kaçınan sayın başkanımı taktir ediyorum. Üyelerimizin haklarını zamanında almaları bizler için önemli konuların başında gelmektedir. Bu konuda da hassas olan başkanımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

ARTIK EKONOMİYİ İDARE EDEN BELEDİYE OLMAK ZORUNDAYIZ

Hak-İş Sendikası Muş Şubesi tarafından plaket takdimi yapılan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, göreve geldiğinden buyana Solhan'da yapılan hizmetleri anlatarak şunları kaydetti: “5 yıl boyunca mesai arkadaşlığı yaptığımız sendika üyelerine yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Belediyecilik artık anlayışını değiştirmeli, kendini değiştirmek zorunda. Sadece altyapı, üstyapı sosyokültürel belediyecilik artık günümüzde maalesef para etmiyor. Artık ekonomiyi idare eden belediye olmak zorundayız. Ya direk kendimiz ya da dolaylı yoldan müteşebbis girişimciler bulacağız. Hem ilçe ekonomisine ciddi anlamda katkılarını sağlayacağız hem de işsizlik noktasında tabiri caizse belimiz kırılana kadar bu işsiz kardeşlerimize de iş kapısı olacağız. Biliyorsunuz 3 yıldır uğraş veriyoruz. Ben hep diyorum bir baba eğer akşam evine, çocuğuna karşı, eşine karşı mahcup gidiyorsa siz isterseniz 24 ayar altından kaldırım döşeyin, kilitli taş döşeyin çok bir anlam ifade etmeyecektir. Dolayısıyla bu yaptığımız hizmetlerin anlam kazanabilmesi için öncelikli olarak bu kardeşlerimize bir iş kapısı bulmamız gerekiyor. Ben bunu kendime bir borç bildim. İnancınız olsun ben 4 yıldır Solhan'da verdiğim mücadele budur.” İfadelerini kullanırken plaket takdimi yapan Hak-İş Sendikası Muş Şubesi Başkanı Yaşar Kalır ve sendika üyelerine teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41857)
24 Mart 2019 Pazar 17:55
Ne yapsalar boş , bu adam bir daha kazanamaz. Para ile plaket almaya bıkmadı mı sayın yıldız
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın