KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Gökhan g.saray'a değil f.bahçe'ye

Golcü oyuncu için uzun süredir Cimbom'la pazarlık yapan bordo mavililer, diğer yandan F.Bahçe ile temasa geçip, “Gökhan'la ilgilenir misiniz?” diye sordu. Olumlu yanıt verip görüşmelere hemen başlayan sarı lacivertliler, G.Saray'dan bir adım öne geçtiler.

Gökhan g.saray`a değil f.bahçe`ye
02 OCAK 2010 CUMARTESİ 12:58
0
1586
0
AA aa
BURSASPORLU Sercan Yıldırım'la birlikte ara transfer döneminin en çok konuşulan iki isminden biri olan Trabzonsporlu Gökhan Ünal konusunda dün büyük bir sürpriz yaşandı. Golcü futbolcuyla sadece Galatasaray'ın değil Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ortaya çıktı.
Bordo mavili yöneticiler, bu sezon bekledikleri verimi alamadıkları Gökhan Ünal'ı satabileceklerini yaklaşık 2 aydır dile getiriyordu. Milli futbolcu için ilk teklif Galatasaray'dan geldi. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Frank Rijkaard'ın çok istediği golcü futbolcu için çeşitli öneriler sundular.
Gökhan Ünal için geçtiğimiz sezon Kayserispor'a tam 6 milyon 250 bin Euro ödeyen Trabzonspor, ‘gol kralı' unvanlı futbolcusunu mümkün olan en yüksek fiyata satabilmek için Fenerbahçe'ye de başvurdu.
Pazarlık başladı
Sarı lacivertli yöneticilerle temasa geçip, “Gökhan Ünal'ı satmayı düşünüyoruz, transfer etmeyi düşünür müsünüz?” diye sordular. Konu başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Christoph Daum'a intikal ettirildi. Her ikisi de ‘olabilir' cevabı verince iki kulüp Gökhan'ın bonservis bedeli için pazarlığa başladı.
Fenerbahçe'nin sunduğu teklifin içeriği belirtilmemekle birlikte, sarı lacivertlilerin Gökhan'ın transferine Galatasaray'dan daha yakın olduğu kaydediliyor. Görüşmelerini sürdüren tarafların birkaç güne kadar olumlu ya da olumsuz pazarlığa nokta koymaları bekleniyor.
F.BAHÇE NEDEN iSTiYOR
Daum faktörü Semih'in tavrı
FENERBAHÇE'nin Gökhan Ünal'la ilgilenmesinin altında iki neden yatıyor. Birincisi, Christoph Daum... Alman çalıştırıcı, Semih Şentürk'ü beğenmediğini hem sözleriyle hem icraatleriyle ifade ediyor. Semih'i mecbur kalmadıkça oynatmayan Daum, geçtiğimiz günlerde, “Bir santrfora ihtiyacımız var” diyerek, transfer istediğini dile getirdi.
İkinci neden ise Semih'in, sözleşmesinin uzatılması konusunda sergilediği tavır. Golcü futbolcunun, “Bana haber vermeden mukavelemi uzattılar” demesi, yönetim ile arasındaki ipleri gerdi. Yöneticiler bu olayın ardından Gökhan'ın transferini ciddi ciddi düşünmeye başladı.
TRANSFER iÇiN TEK ŞART
Fatih gelir Gökhan gider
? GÖKHAN Ünal'ın Fenerbahçe ya da Galatasa-ray'a gitmesi tamamen Fatih Tekke'ye endeksli. Trabzonspor, Tekke'yi transfer edebilirse, Gökhan iki büyük kulüpten birine verilecek. Aksi taktirde satışı imkansız, çünkü teknik direktör Şenol Güneş, bu konuda kesin tavır koymuş durumda:
“Fatih Tekke veya onun ayarında bir golcü gelmeden Gökhan'ın satılmasına izin vermem.”
Tekke'nin bonservis bedeli konusunda Zenit ile yapılan görüşmelerden gelen son haberler de pazarlığın tıkandığını gösteriyor. Şenol Güneş, önceki gün, “Fatih'in transferi zor görünüyor” diyerek, pek umudu olmadığını dile getirdi.


hurriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın