KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Gençlerle bir araya geldiler

AK Parti Bingöl Milletvekilleri Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek, gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle bir araya geldiler
11 ŞUBAT 2022 CUMA 16:40
17
3509
14
AA aa

AK Parti Bingöl Milletvekilleri Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e geldi. STK, kurum ve esnaf ziyareti yapan vekiller AK Parti Bingöl İl Binasına muhtarlar ve STK heyetleri görüşmeler yaptı.

Muhtarlar ile bir araya gelen Yılmaz ve Berdibek, sorun ve talepleri dinledi. Bir kıraathanede gençlerle bir araya gelem milletvekilleri, gençlerin sorunlarını dinlerken, çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu.

Gençlerle buluşma programı ile ilgili kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, “sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ettik” diyerek şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerimizle bir araya gelerek sıcak ve bir o kadar da samimi bir ortam eşliğinde sohbet ettik. Sevgili gençlerimizin sorun ve taleplerini dinledik, çözüm önerilerimizi istişare ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”

AK Parti Bingöl İl Binasında yaptıkları görüşmeler ile ilgili paylaşım yapan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, “Bugün AK Parti Bingöl İl Binamızda mahalle muhtarlarımız, mahalle temsilcilerimiz, ilçe ve köylerden heyetler, çölyak hastaları derneği başta olmak üzere STK'lar ve çeşitli bölge ve kesimlerden çok sayıda heyet ile görüştük.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89355)
13 Şubat 2022 Pazar 00:22
Genelde yandaşlarla bir araya gelirler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89347)
12 Şubat 2022 Cumartesi 20:20
Kara göründü, Bay bay
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89341)
12 Şubat 2022 Cumartesi 15:08
Ben iktidarın eleştiri için dahi olsa bu kadar kişiyi toplamasını çirkinlik olarak görüyorum. Bu vekiller adına değil halk adına. Ben bu insanlarla aynı karede olmaya dahi utanırım.
Biri resmen ihale komisyonculuğu yapıyor öyle gizli kapaklıda değil alenen.
Diğeri de yeğenin eline vermiş sazı yetkiyi işe gitmeyen yeğen aldığı maaşla yetinmeyin iş kovalıyor.
Sizin yatacak yeriniz olmayacak! Cenazeniz belki kalabalık olacak ama yediğiniz kul hakları toprak olup sizi sıkıştıracak vırtıliğiniz çıkacak orada!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89342)
12 Şubat 2022 Cumartesi 16:43
@Misafir Kullanıcı Altına imzamı atıyorum. Tebrik ederim çok güzel yorumlamisiniz tabloyu diyecek bişey bulamıyorum bu insanlara artık!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89336)
12 Şubat 2022 Cumartesi 13:42
bu dünya sizede kalmaz yandaşlarinizida
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89366)
13 Şubat 2022 Pazar 18:33
@Misafir Kullanıcı inşaallah kalmaz fakir fukaranın hakkı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89328)
12 Şubat 2022 Cumartesi 00:22
Geri kalmışlığın resmini görüyorum burada. Avrupa'da siyasetçileri kimse tanımaz bile bizim ülkemiz geri kalmış bir ülke olduğu için insanlar siyasetçilerin önünde el pençe divan duruyorlar dolayısıyla bunlarda halkın siritindan geçiniyorlar zenginleşiyor kar kibir abidesi oluyorlar ne zaman uyanacak bu insanlar??
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89325)
12 Şubat 2022 Cumartesi 00:07
Bingöl gençlerini işsiz bırakıp mahkum ettikleri kahvehanelerde toplamak sizin işiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89324)
12 Şubat 2022 Cumartesi 00:04
Her toplum layık olduğu şekilde yönetilir. Kabullenmekte zorlanıyoruz ama sanırım gerçek bu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89323)
12 Şubat 2022 Cumartesi 00:02
Bizim ağa, bu köylünün donuna kadar aliyi ama köylüden acayip itibar göri.
Ben bu işi çözememişem hakim bey!

Kibar Feyzo -1978
Aradan 44 yıl geçmiş toplum hiç ders almamış utanç verici bir durum gerçekten!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89322)
11 Şubat 2022 Cuma 23:59
Tuzu kurular toplanmış gerçek halk ise faturaların cezasını çekiyor maşallah Cevdet bey çok mutlu neden acaba?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89321)
11 Şubat 2022 Cuma 23:57
Yazıklar olsun orada bulunan kişilere nedir bunlardan beklentiniz hala bireysel çıkarlarınizi bir tarafa bırakın artık ülkeyi batıran memlekete zerre kadar faydası olmayan sadece kendi yandaşlarıni ihya eden bir yapının elemanlarından ne bekler bu kuru kalabalık aklım ermiyor gerçekten bir toplum gerçeklikten bu kadar koparmi herşeye mustahaksiniz!!
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın