KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

'Gençlerimizin umutlarını çalmayın'

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Koç İlimizde yaşanan intihar olaylarıyla alakalı basın açıklaması yaptı.

`Gençlerimizin umutlarını çalmayın`
20 ARALIK 2021 PAZARTESİ 16:35
10
2450
1
AA aa

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Koç İlimizde yaşanan intihar olaylarıyla alakalı basın açıklaması yaptı.

Koç; “Bilindiği üzere; Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve Konya Milletvekilimiz Sn Abdulkadir Karaduman tarafından İlimizde yaşanan intihar olayları Şubat ay'ında meclis gündemine taşınmıştı. Bu durumla alakalı yetkili makamların gereken özveriyi göstermediklerine, 18.12.2021 tarihinde genç bir kardeşimizin Çapakçur Köprüsünde canına son vermek istemesiyle tekrar şahit olduk. Yerinde müdahale edilmesi sonucu korkulanın olmaması bizi sevindirmiş olsa da; geçtiğimiz günlerde de yaşanan intihar vakası ve her geçen gün bu intihar vakalarına yenilerinin eklenmesi, İlimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı olduğu gibi bizleri de kaygılandırmaktadır” dedi.

Gençlerin yurt dışını tercih ettiğinin altını çizen Koç; “Konuyla alakalı İlimiz gençliğinin hayatına son vermek istemesindeki durumu araştırdık. Bu süre içerisinde birçok kardeşimizin gerek yurt dışına gitmek için her türlü yolu denediği ve gerekse başka illere gitmek istediğine şahit olduk. Hayatlarının en verimli çağlarında, en kıymetli emanet olan can a son verme arzusunun altında ahlaki, manevi ve ekonomik şartların yansıra umutsuzluğun oluşturduğu psikolojik sıkıntılar olduğu sonucuna vardık. Psikolojik sıkıntılar yaşayan ve geleceğe dair umutlarını yitiren gençlerimize bunun sebebini sorduğumuzda;  bunun sebebinin İlimizde yaşayan siyasetçiler  ve onların hukuksuz emirlerine riayet eden yetkililer olduğunu tarafımıza ilettiler. Devletin resmi kurumlarına, hibe ile açılan işyerlerine, özel işyerlerine, hatta marketlere dahi adam alınmasına siyasilerin müdahale ettiğini söyleyen gençlerimiz oldu” dedi.

Koç; “Saadet Partisi Bingöl Gençlik Kolları olarak yetkililere buradan seslenmek istiyoruz. Gençlerimizin umutlarını(hayatlarını) ve yarınlarını çalmayın. Belki bir sonraki seçime kadar teşkilatlarınızda çalışan onlarca gencinizi işe alabilirsiniz fakat binlerce gencin umutlarını yıktığınızın da farkında olun. İşe almış olduğunuz gençleriniz sayesinde kazanacağınız bir hayır(oy) olduğunu düşünüyor olabilirsiniz, biz size umutlarını yıktığınız binlerce gençten bir tanesinin  hayatına son vermesinin vebalini veremeyeceğinizi hatırlatmak isteriz. İlimizdeki adam kayırmanın son bulacağı, adalet, liyakat ve şeffaflığa özen gösterileceği, kimsenin bir başkasının hakkına girmeyeceği, umut dolu güzel günler yakındır diyoruz. Biz gençlerin bunu istemesi ve bunun için mücadele etmemiz bu sıkıntıları çözecektir. Gökyüzünde hilal'i ve beş yıldızı göreceğimiz güzel günler için, ilimizde yaşayan tüm gençlerimizi, Saadet Partisi İl Gençlik Kollarında birlikte çalışmaya davet ediyoruz'' şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87949)
20 Aralık 2021 Pazartesi 18:43
Siz bu ülkenin umudusunuz. Milli görüşe selam olsun.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın