KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Genç-der'den kurban bağışı kampanyası

Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle Genç halkının takdir ve dualarını alan Genç-Der, Kurban bağışı kampanyası başlattığını duyurdu.

Genç-der`den kurban bağışı kampanyası
28 EKİM 2011 CUMA 19:42
0
1572
0
AA aa

Genç'te faaliyette bulunan Genç-Der, her yıl Kurban Bayramında olduğu gibi 2011yılı Kurban Bayramında da toplu Kurban kesme organizasyonu düzenleyecek.

Genç-Der Başkanı Hamdullah Tasalı düzenledikleri kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonlarla toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirmek olduğunu söyledi.

Zaten Kurban Bayramı ve diğer bayramların hedef ve gayesinin de bireyler arasında yakınlaşmayı, paylaşmayı, sevgiyi, muhabbeti, dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu ifade eden Tasalı, "Bu gaye ve vesile ile her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesmek isteyen dostlarımıza, gönüldaşlarımıza, üyelerimize ve hayırsever hemşerilerimize çağrıda bulunuyoruz. Bu hayırlı Kervana sizlerde katılınız. Alan ve veren elin buluşacağı bu güzel organizasyona hep birlikte katkıda bulunalım. Genç Der olarak bu organizasyon ile hayır ve gönül köprüsü olacağız. Yapılacak çalışmalarla muhtaç ailelerin yüzü gülecektir inşallah" dedi.

Toplu Kurban Kesme ve Kurban Bağışı Kampanyasının 04.11.2011 tarihine kadar devam edeceğini belirten Tasalı, açıklamasını şöyle sürdürdü. "Kurban bedeli 450 TL'dir. Bağışlanan Kurbanların kesimine Bayramın 2 ve 3.günlerinde başlanacaktır. Aynı günlerde daha önceden tespit edilecek muhtaç ailelere dağıtımı üyelerimiz tarafından yapılacaktır.

Destek İçin Telefon Numaralarımız: 538 284 71 12-534 672 05 05-426 411 2012

Banka Hesap No: Genç Ziraat Bankası 360 545 144 84

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın