KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Genç-der, israil mallarını boykota davet etti

Genç ilçesinde faaliyet gösteren Genç Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (Genç-Der), İsrail ürünlerini tanıtan broşürleri ilçe halkına dağıtarak, İsrail ürünlerini boykota davet etti.

Genç-der, israil mallarını boykota davet etti
14 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ 08:30
0
1738
0
AA aa
Genç Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (Genç-Der), İHH Yardım Vakfı tarafından, Gazze'ye insani yardım götüren "Mavi Marmara" adlı Türk gemisine düzenlediği saldırıyı kınamak amacıyla üzerinde İsrail ürünlerini belirten 4 bin broşürü ilçe halkına dağıtarak, İsrail ürünlerini kullanmamaları konusunda ilçe halkını boykota davet ettiler. İsrail'in uyguladığı çağdışı ve insanlık dışı vahşetin had safhaya ulaştığını dile getiren Genç-Der ilçe Başkanı Hamdullah Tasallı, "Siyonist İsrail rejiminin 31.05.2010 tarihinde ve daha önce ki yıllarda mazlum Filistin halkına yapmış olduğu vahşice saldırılarda, birçok insan şehid edilmiştir. Bundan dolayı insanlık, bu vahşi saldırılar sebebiyle yerel, ulusal ve küresel bazda birçok yerde kitlesel tepkisini ortaya sermiştir. Bizlerde Genç-Der olarak ilçemizde bu tepkilerin devamı için 12.06.2010 tarihinde siyonist İsrail rejimine finansman sağlayan ürünlerden bir kısmını tanıtan 4 bin adet el broşürü bastırdık, ilçe merkezinde halkımızın İsrail kaynaklı mal ve ürünleri tüketmemeleri hususunda bilgilendirme yoluna gittik. Bu çabamız ile Filistinli kardeşlerimize bir nebze olsun katkıda bulunmak, istedik. Onlarla olan tarihi ve dini dostluğumuzu ve bu şanlı mücadelede kendilerinden yana olduğumuzu, taraflılığımızı ispatladık. Halkımızdan bu hususta duyarlı olmaları ve bunun artarak devem etmelerini bekliyoruz'' dedi.

 

Bingöl Online Haber Servisi
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın